Σήμερα το τελευταίο αντίο  στον ξενοδόχο Κώστα Μήτση

Κηδεύεται σήμερα στην ιδιαίτερη πατρίδα του το Κρυονέρι Ιωαννίνων ο ξενοδόχος Κωνσταντίνος Μήτσης που απεβίωσε την Κυριακή. Η νεκρώσιμη ακολουθία εψάλη χτες στην ιερά μητρόπολη Αθηνών παρουσία πλήθους κόσμου.

 

Ο Κ. Μήτσης ήταν ιδιαίτερα γνωστός στην περιοχή μας καθώς είχε αναπτύξει μεγάλη επιχειρηματική δραστηριότητα στο χώρο της ξενοδοχίας τόσο στη Ρόδο όσο και στην Κω. 

Σημειώνεται ότι με αφορμή την είδηση του θανάτου του, συνεδρίασε το δ.σ. της ένωσης ξενοδόχων Ρόδο το οποίο σε ανακοίνωσή του αναφέρει τα εξής:  «Στο άκουσμα του θανάτου του εξέχοντος μέλους της ξενοδοχειακής οικογένειας Κώστα Μήτση, συνήλθε σε έκτακτη συνεδρίαση το Δ.Σ. της Ένωσης, εξέφρασε τη βαθιά του οδύνη για την απώλειά του, και αποφάσισε ομόφωνα τα εξής:

1. Να εκδώσει το παρόν ψήφισμα.

2. Να εκφράσουν τα μέλη του τα ειλικρινή συλλυπητήριά του στους οικείους του εκλιπόντος.

3. Να εκπροσωπηθεί το Δ.Σ. στην επικήδειο τελετή και να εκφωνηθεί επικήδειος λόγος.

4. Να δημοσιευθεί το παρόν στον τοπικό τύπο και στην ιστοσελίδα της ΕΞΡ».

 

Το ΞΕΕ αποχαιρετά τον Κωνσταντίνο Μήτση
Επίσης σε ανακοίνωσή του το Ξενοδοχειακό Επιμελητήριο Ελλάδας αναφέρει τα εξής: «Με μεγάλη θλίψη πληροφορηθήκαμε την ξαφνική απώλεια του εκλεκτού και «ιστορικού» συναδέλφου μας, του Κωνσταντίνου Μήτση.

Ο Κωνσταντίνος Μήτσης ήταν ένας εξαιρετικά πρωτοπόρος ξενοδόχος, που εισήλθε στον κλάδο, έχοντας τα εύσημα μιας πολύ επιτυχημένης πορείας σε άλλες επιχειρηματικές δραστηριότητες. Συνέλαβε το μεγάλο έργο της δημιουργίας υψηλής ποιότητας τουριστικών εγκαταστάσεων, δημιουργώντας μια από τις μεγαλύτερες  ελληνικές αλυσίδες ξενοδοχείων με σκοπό να αναδείξει την μοναδικότητα των φυσικών και τουριστικών δυνατοτήτων της χώρας μας. Αναγνωριζόταν από όλους ως ένας εκ των κορυφαίων επιχειρηματιών του κλάδου μας.

Το Δ.Σ. του ΞΕΕ και σύσσωμη η ξενοδοχειακή οικογένεια εκφράζουν τα βαθύτατα συλλυπητήριά τους στους οικείους του εκλιπόντος και εύχεται στα παιδιά του να συνεχίσουν με τον ίδιο ζήλο το άξιο έργο του πατέρα τους.

Για το ΞΕΕ
Γ. Α. Τσακίρης
Πρόεδρος Δ.Σ. του ΞΕΕ».