«Ψήλωσε» στο φιλέ με Ποτολίδη το Ροδίων Άθλησις που σήμερα ξεκινά προετοιμασία

Σε μια ακόμα μεταγραφή μεγάλης εμπειρίας, προχώρησε χθες  το «Ροδίων Αθλησις». Στα πλαίσια της ενίσχυσης του για το πρωτάθλημα της Α2 Κατηγορίας βόλεϊ στους άνδρες, η Διοίκηση του προχώρησε στη μεταγραφή του Πασχάλη Ποτολίδη, ο οποίος βρισκόταν μέχρι πρόσφατα στην Ορεστιάδα απ’ όπου και ξεκίνησε.

Ο Ποτολίδης γεννήθηκε στις 14 Σεπτεμβρίου του 1984.

-Το 2004 φόρεσε για πρώτη φορά τη φανέλα της Ορεστιάδας κι από κει κι ύστερα ακολουθούν

-Μια τριετία με τα χρώματα της Καβάλας

-Ένας χρόνος με την ομάδα του ΟΦΗ

-Την διετία 2008-10 επέστρεψε στην Ορεστιάδα και

-Τον επόμενο χρόνο (2010-2011) φόρεσε τη φανέλα του Γαλαξία

-Την διετία 2011-13 έπαιξε με την ομάδα του Αιγινίου και

-Την περίοδο 2013-2015 επέστρεψε και πάλι στην Ορεστιάδα

Ο Ποτολίδης έχει ύψος 2.04 και αγωνίζεται ως κεντρικός.

 

ΣΗΜΕΡΑ ΞΕΚΙΝΑΕΙ Η ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ

Στο μεταξύ η προετοιμασία της ομάδας ξεκινάει σήμερα. Γι αυτό το λόγο αλλά και για την μεταγραφή του «Ροδίων Αθλησις» η ανακοίνωση του συλλόγου αναφέρει:

«Την Τετάρτη 31 Αυγούστου 2016 και ώρα 18:30, ξεκινούν οι αγωνιστικές υποχρεώσεις της ομάδας βόλεϊ ανδρών του ΡΟΔΙΩΝ άθλησις.

Οι παίκτες της ομάδας, οι οποίοι θα συγκεντρωθούν  στο Αθλητικό Κέντρο “Καλλιπάτειρα’’, στην περιοχή Καρακόνερο Ρόδου, θα ξεκινήσουν τις προπονήσεις, δίνοντας έμφαση στη φυσική τους κατάσταση και θα συνεχίσουν εντός του κλειστού γηπέδου του ΡΟΔΙΩΝ ΠΑΙΔΕΙΑ από την Τρίτη 06 Σεπτεμβρίου 2016 και ώρα 18:30.

Στο ρόστερ της ομάδας των ανδρών, προστέθηκε ο αθλητής Πασχάλης  Ποτολίδης, ο οποίος από σήμερα αποτελεί παίκτη του ΡΟΔΙΩΝ άθλησις. Ο αθλητής, με μεγάλη εμπειρία τόσο από την Α2 όσο και από την Α1 Εθνική κατηγορία, κατάγεται από την Ορεστιάδα, όπου και αγωνιζόταν τα τελευταία χρόνια.

Το Σωματείο του ΡΟΔΙΩΝ άθλησις  καλωσορίζει το νέο παίκτη και του εύχεται καλή αγωνιστική χρονιά. Εντός εύλογου χρονικού διαστήματος, η διοίκηση  του Σωματείου σε συνεργασία με τον κο Τρατσέλλα θα αποφασίσει εάν θα πραγματοποιηθεί ακόμη μια τελευταία μετεγγραφή, την οποία δικαιούται η ομάδα μέχρι την έναρξη του πρωταθλήματος».