Με πρωτοβουλία του Grecotel Rhodos Royal καθαρισμός του βυθού της θάλασσας

To Grecotel Rhodos Royal, στα πλαίσια της περιβαλλοντικής πολιτικής του Ομίλου Ν. Δασκαλαντωνάκη-Grecotel για την προστασία και αειφορία του φυσικού μας πλούτου πραγματοποίησε καθαρισμό του βυθού της παραλίας μπροστά απ’ το ξενοδοχείο.  
 
Στόχος ήταν η ενημέρωση και ευαισθητοποίηση της τοπικής κοινωνίας και των πελατών γύρω από την μόλυνση της θάλασσας καθώς και η εδραίωση του εθελοντισμού ως υποχρέωση όλων για την περιβαλλοντική ισορροπία και παρακαταθήκη στις επόμενες γενιές.

Ο Διευθυντής του ξενοδοχείου, κος Στέφανος Κιτρίνας, και η περιβαλλοντική ομάδα του ξενοδοχείου «Green Team» συνεργάστηκαν με το Κέντρο Καταδύσεων «The Waterhoppers» διοργανώνοντας καθαρισμό του βυθού στην παραλία μπροστά από τη μονάδα το απόγευμα της Δευτέρας 29 Αυγούστου.  

Τέσσερις έμπειροι δύτες μαζί με προσωπικό και πελάτες του ξενοδοχείου καταδύθηκαν στο βυθό της θάλασσας για το σκοπό αυτό περισυλλέγοντας πληθώρα πλαστικών και μεταλλικών αντικειμένων.

Ο Όμιλος Ν.Δασκαλαντωνάκη-Grecotel, που πρόσφατα γιόρτασε 40 χρόνια ζωής, λειτουργίας και δημιουργίας, έχει συνδέσει την παρουσία του με την περιβαλλοντική, κοινωνική και πολιτιστική συνεισφορά τόσο στο κέντρο όσο και την περιφέρεια.

Με πάνω από 1700 διεθνή βραβεία για την ποιότητα των ξενοδοχείων του, τις πρωτοβουλίες του σε θέματα περιβάλλοντος και πολιτισμού και την αναβάθμιση του Ελληνικού τουριστικού προϊόντος συνεχίζει την πορεία του ως ο πλέον σημαντικός εργοδότης στον τομέα της Ελληνικής ξενοδοχείας.