ΑΕΡΑ: Στα ερυθρόλευκα  Συμεωνίδης και Δανάς

Οι μεταγραφές στον ΑΕΡΑ συνεχίζονται και ο σύλλογος ενισχύεται συνεχώς, προσθέτοντας στο ρόστερ τους παίκτες με εμπειρία από τον χώρο της Α΄ Κατηγορίας.

Χθες ανακοίνωσε πέρα από την απόκτηση του Μάκη Συμεωνίδη όπως αναμενόταν και την «επανένταξη» στην ομάδα του Γιώργου Δανά.

Πέρυσι ο Γιώργος Δανάς αγωνιζόταν στον Φοίβο. Στα 36 του είχε 12 συμμετοχές σε Κύπελλο και στο πρωτάθλημα.

Παράλληλα ο ΑΕΡΑ ανακοίνωσε και την απόκτηση του Μάκη Συμεωνίδη, ο οποίος έκανε ως γνωστό πέρυσι «γεμάτο» πρωτάθλημα με τη φανέλα του Αστέρα Παστίδας.

Στην ανακοίνωσή τους οι Αφαντενοί δεν αποφεύγουν να δώσουν αιχμηρές απαντήσεις, εναντίον εκείνων που τους αμφισβητούν και ακολουθούν λάθος τακτική και μάλιστα εις βάρος του συλλόγου.

Η χθεσινή ανακοίνωση του ΑΕΡΑ:  
«Το Δ.Σ. της Α.Ε.Ρ.Α. ανακοινώνει την απόκτηση του ποδοσφαιριστή Γιώργου Δανά. Παράλληλα, ανακοινώνουμε τη συμφωνία μας με τον Αβραάμ Συμεωνίδη ο οποίος θα ενταχθεί και τυπικά στο σύλλογό μας μόλις αποδεσμευτεί από την προηγούμενη ομάδα του.

Τέλος, όσον αφορά τις αστείες τακτικές κάποιων που θέλουν να βλάψουν το σωματείο, όντας πάντα πιστοί στην τακτική μας, απαντάμε με ενίσχυση της ομάδας και απόκτηση έμπειρων και πολύ αξιόλογων ποδοσφαιριστών».

Στο μεταξύ χθες τελικά επρόκειτο να γίνει η συνάντηση των Διοικούντων με τον τερματοφύλακα Τσβετκόφσκι ο οποίος δεν λέει όχι στο να ανανεώσει για μια ακόμα χρονιά  τη συνεργασία του με τον ΑΕΡΑ.