Προφυλακίστηκαν  οι δύο τσιγγάνοι που κατηγορούνται για ληστεία σε βάρος 52χρονης

Προσωρινά κρατούμενοι κρίθηκαν μετά τις απολογίες τους οι δύο αθίγγανοι που κατηγορούνται για ληστεία σε βάρος 52χρονης.

Όπως είναι γνωστό, τους δύο ΡΟΜΑ ηλικίας 20 και 21 ετών βαραίνει ποινική δίωξη σε βαθμό κακουργήματος και προχθές πέρασαν την πόρτα της ανακρίτριας Ρόδου όπου και απολογήθηκαν.

Σύμφωνα με πληροφορίες, και οι δύο αρνήθηκαν την κατηγορία της ληστείας από κοινού, όπως αυτή του αποδίδεται και μάλιστα ο 20χρονος ισχυρίστηκε ότι δεν είχε επίγνωση των όσων έκανε καθώς βρισκόταν υπό την επήρεια αλκοόλ.

Ο ίδιος είπε επίσης ότι η γυναίκα του περίμενε να γεννήσει από ώρα σε ώρα και καθώς δεν είχε χρήματα, μόλις είδε το πορτοφόλι που κρατούσε η 52χρονη θόλωσε και έτσι της το άρπαξε.

Τελικά μετά την ολοκλήρωση της διαδικασίας και οι δύο αθίγγανοι, με σύμφωνη γνώμη εισαγγελέα και ανακρίτριας, κρίθηκαν προσωρινά κρατούμενοι και πήραν το δρόμο για τις φυλακές.

Το περιστατικό σημειώθηκε στις 8 το βράδυ στις 25 Αυγούστου 2016 στο 2ο χιλιόμετρο της επαρχιακής οδού Ρόδου – Καλλιθέας. Εκεί η 52χρονη αλλοδαπή από την Σερβία περπατούσε αμέριμνη μαζί με την κόρη της.