Βιοπαλαιστής 50χρονος ήταν ο τυχερός του ΤΖΟΚΕΡ από την Ιαλυσό

Την περιοχή της Ιαλυσού «προτίμησε» και πάλι η... θεά της τύχης, ακουμπώντας με το μαγικό της ραβδάκι έναν υπερτυχερό, χαρίζοντάς του το ποσό των 600.000 ευρώ.

Η ιδιοκτήτρια του πρακτορείου του ΟΠΑΠ κα Μαρία Λουλάκη, ήταν πολύ φειδωλή στις δηλώσεις της, αλλά πάντως δήλωσε χαρούμενη και τρισευτυχισμένη που μέσα από το πρακτορείο της, ένας συμπολίτης μας κατάφερε να κερδίσει το σημαντικό αυτό ποσό το οποίο σε κάθε περίπτωση θα του αλλάξει προς το καλύτερη τη ζωή.

Σύμφωνα με πληροφορίες της ΡΟΔΙΑΚΗΣ, ο υπερτυχερός, παρουσιάστηκε χθες το πρωί στο πρακτορείο, κρατώντας αντίγραφο του χρυσοφόρου δελτίου. Ήταν περισσότερο φοβισμένος, παρά χαρούμενος κι αυτό είναι απόλυτα λογικό καθώς ο ίδιος δεν έχει ακόμα συνειδητοποιήσει πως από τη μια στιγμή στην άλλη, βρέθηκε να  κερδίζει 600.000 ευρώ!

Το βέβαιο είναι ότι πρόκειται για βιοπαλαιστή, άνω των 50 ετών, οικογενειάρχη, που δοκίμασε την τύχη του συμπληρώνοντας ένα δελτίο της τάξης των 3 ευρώ. Η τύχη του άνοιξε διάπλατα τις... πόρτες της, χαρίζοντάς του το παραπάνω ποσό.

Δεν έγινε γνωστό αν ο υπερτυχερός, ήταν κάτοικος της Ιαλυσού ή διερχόμενος από το Πρακτορείο του ΟΠΑΠ.

Το τυχερό δελτίο, ήταν το μοναδικό σε αυτή την κατηγορία (5+1) αφού ήταν ο μοναδικός που κατάφερε να το προβλέψει σωστά.

Επίσης, 5 επιτυχίες  βρέθηκαν στην 2η κατηγορία (5), οι οποίες αντιστοιχούν σε 3 τυχερά δελτία. Η κάθε επιτυχία  κερδίζει το ποσό των € 27.199,18 Το ποσό που θα μοιρασθούν οι τυχεροί της 1ης κατηγορίας στην επόμενη κλήρωση της ΚΥΡΙΑΚΗΣ 04/09/2016 είναι € 600.000 τουλάχιστον.