Στη Νίσυρο ο Τζον Κατσιματίδης

Τη γενέτειρά του επισκέφθηκε την Κυριακή ο δισεκατομμυριούχος Τζόν Κατσιματίδης, στο πλαίσιο της επίσκεψής του στη χώρα μας, στην τιμητική τελετή έκδοσης γραμματοσήμου με το πορτρέτο του απο τα Ελληνικά Ταχυδρομεία.

Ο κ. Κατσιματίδης, βρέθηκε στη μαρίνα των Παλών Νισύρου, με παρέα, ενώ δεν αρνήθηκε να φωτογραφηθεί με τους ιδιοκτήτες του εστιατορίου "Σαλονικιός" όπου γευμάτισε, όταν του ζητήθηκε.

Με το σκάφος του επισκέφθηκε και το νησί Γυαλί που βρίσκεται απέναντι από τη ΝίσυροΜε το σκάφος του επισκέφθηκε και το νησί Γυαλί που βρίσκεται απέναντι από τη Νίσυρο


Ο ίδιος έμεινε ιδιαίτερα ικανοποιημένος απο το φαγητό και τις υπηρεσίες που προσφέρθηκαν, ενώ μάλιστα στη διάρκεια που βρισκόταν στο εστιατόριο, ο Νισύριος επιχειρηματίας δεν σταμάτησε να μιλάει στο τηλέφωνο, πραγματοποιώντας σε απευθείας σύνδεση την ραδιοφωνική εκπομπή που έχει κάθε Κυριακή.

Ο Νισύριος επιχειρηματίας Τζον Κατσιματίδης φωτογραφήθηκε με τους ιδιοκτήτες του εστιατορίου «Σαλονικιός» όπου γευμάτισε με παρέαΟ Νισύριος επιχειρηματίας Τζον Κατσιματίδης φωτογραφήθηκε με τους ιδιοκτήτες του εστιατορίου «Σαλονικιός» όπου γευμάτισε με παρέα


Ο ίδιος αργότερα επισκέφθηκε το νησί Γυαλί με το σκάφος του, ενώ χθες αναμενόταν να επιστρέψει στη Νέα Υόρκη με το ιδιωτικό του αεροπλάνο, που τον περίμενε σε κοντινό αεροδρόμιο.