Κλεάνθης: Τα... «κλειδιά» του περιμένει ο Σαββιδάκης

Ως την τελευταία «δύσκολη» εβδομάδα της προετοιμασίας περιγράφει την τρέχουσα ο Γιώργος Σαββιδάκης, ο οποίος εκτιμά, πως από την επόμενη ο Κλεάνθης θα αρχίσει να βρίσκει το ζητούμενο ρυθμό, ώστε να μπει όπως το επιβάλλουν οι φετινοί στόχοι του στην περιπέτεια του νέου πρωταθλήματος της Α’ κατηγορίας Blue Star Ferries.

Ο τεχνικός των Παραδεισιωτών περιμένει πώς και πώς την ομαλοποίηση των επαγγελματικών ωραρίων κάποιων εκ των βασικών στελεχών του συγκροτήματός του, όπως είναι ο Μαριάς, ο Φωτεινής και ο Πελέκης, καθώς και την επιστροφή του Σκόρπου, ο οποίος τις τελευταίες μέρες ταλαιπωρείται από ίωση.

Ο λόγος είναι προφανής. Πρόκειται για παίκτες-κλειδιά (ειδικά το δοκιμασμένο δίδυμο των Πελέκη-Σκόρπου, δίνει ξεχωριστή ποιότητα στο νευραλγικό χώρο της μεσαίας γραμμής) και το γεγονός πως από το ξεκίνημα της προετοιμασίας ελάχιστες φορές βρέθηκαν όλοι μαζί, προκειμένου να «δέσουν» μεταξύ τους, αποτυπώθηκε στις μεταπτώσεις τις οποίες παρουσιάζει η απόδοση του Κλεάνθη στα φιλικά παιχνίδια.

Η απουσία διάρκειας στα καλά διαστήματα της ομάδας ερμηνεύεται από τον προπονητή της-προφανώς ορθά- ως το λογικό επακόλουθο των δυσκολιών της προετοιμασίας και ο ίδιος πιστεύει πως είναι θέμα χρόνου η ομάδα να βρει τις ισορροπίες της.

Σημειώνεται, πως σήμερα θα ξεκαθαρίσει αν ο Κλεάνθης αφιερώσει το αυριανό απόγευμα σε προπόνηση ή σε φιλικό τεστ.