Στα χακί  ο Χρήστος Γαργάλης

Σε κανονικούς ρυθμούς συνεχίζεται η προετοιμασία του ΑΕΡΑ για το νέο πρωτάθλημα. Οι «ερυθρόλευκοι» ανεβάζουν συνεχώς «στροφές» και όπως όλα δείχνουν, θα είναι έτοιμοι στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος.

Ο Βαγγέλης Χοσάδας πάντως, έχει να αντιμετωπίσει ένα σημαντικό πρόβλημα με το νεαρό Χρήστο Γαργάλη, ο οποίος γύρισε από την Κρήτη, επανεντάχθηκε στο ρόστερ της ομάδας, αλλά ήρθε η ώρα να στρατευθεί.

Όπως έγινε γνωστό, ο ποδοσφαιριστής παρουσιάζεται αύριο σε μονάδα του Ναυπλίου και η διοίκηση καταβάλει από τώρα προσπάθειες και κάνει τις απαραίτητες ενέργειες, ούτως ώστε ο ποδοσφαιριστής στο τέλος του μήνα να πάρει μετάθεση για τη Ρόδο.

Το γεγονός αυτό σημαίνει πώς ο παίκτης θα χάσει 3-4 αγωνιστικές στο ξεκίνημα του πρωταθλήματος.
Παράλληλα οι «ερυθρόλευκοι», αναζητούν τον αντίπαλο του επόμενου φιλικού, αφού για διάφορους λόγους δεν θέλουν να αγωνιστούν με την ομάδα του Αγίου Λουκά το ερχόμενο Σαββατοκύριακο.

Στο μεταξύ ο ΑΕΡΑ εξέδωσε ευχαριστήρια ανακοίνωση στην οποία αναφέρει:

«Το διοικητικό συμβούλιο της Α.Ε.Ρ.Α., αισθάνεται την ανάγκη να ευχαριστήσει θερμά το φαρμακείο Αντώνιος Ματσίγκος, για την προσφορά φαρμακευτικού υλικού στην ομάδα μας. Παράλληλα, συγχαίρουμε τον ποδοσφαιριστή μας Κασιώτη Γεώργιο, για την εισαγωγή του μέσω των Πανελλαδικών εξετάσεων, στην σχολή Τ.Ε.Φ.Α.Α. της Κομοτηνής όπως επίσης και τον Νίκο Κιόττου για την δική του επιτυχία».

Στρατεύεται αύριο ο Χρήστος Γαργάλης (δεξιά) (ΦΩΤΟ ΒΙΚΤΩΡ)Στρατεύεται αύριο ο Χρήστος Γαργάλης (δεξιά) (ΦΩΤΟ ΒΙΚΤΩΡ)