Μόνο πρόβλημα ο Παντελής Αθανασίου για τον Διαγόρα

Σε κανονικούς ρυθμούς συνεχίζει την προετοιμασία του ο Διαγόρας.  Μοναδικός απών είναι ο  Παντελής Αθανασίου ο οποίος έπαθε διάστρεμμα στο φιλικό με το Φοίβο και θα απουσιάσει για τις επόμενες μέρες.

Ο αδερφός του Αντώνης ο οποίος έχει τραυματιστεί στο χέρι, γυμνάζεται κανονικά. Κατά τα άλλα η προπόνηση περιείχε αρκετές ασκήσεις τακτικής ενώ στο τέλος αυτής έγινε και οικογενειακό δίτερμα.

Η ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΤΩΝ ΠΑΙΔΩΝ
Για σήμερα το απόγευμα στη Λέσχη, έχει προγραμματιστεί η πρώτη συγκέντρωση των παίδων της ομάδας του Διαγόρα.

«Παρακαλούνται οι ποδοσφαιριστές της παιδικής (γεννηθέντες 2003-2004) και της προπαιδικής ομάδας(γεννηθέντες 2005-2006),  να παραβρίσκονται σήμερα  Πέμπτη 08 Σεπτεμβρίου 2016  στις 6μ.μ. στην ενημερωτική συνάντηση, που θα πραγματοποιηθεί στην Λέσχη του Συλλόγου.

Η παρουσία τους κρίνεται απαραίτητη καθώς θα ενημερωθούν για θέματα που τους αφορούν από τον υπεύθυνο των Ακαδημιών Ποδοσφαίρου του Γ.Σ. Διαγόρας κ. Νίκο Μαντικό (καθηγητής Φυσικής Αγωγής, προπονητής UEFA B’)»

ΕΥΧΑΡΙΣΤΙΕΣ ΤΟΥ ΔΙΑΓΟΡΑ
«Η Διοίκηση του Γ.Σ. Διαγόρας ευχαριστεί τον καρδιολόγο γιατρό κ. Παύλο Μπακίρη, για την πολύτιμη επιστημονική προσφορά του, στην ανδρική ποδοσφαιρική ομάδα του Συλλόγου μας».