Θεραπείες ο Πλύγκος, πλήρης από Δευτέρα ο Κλεάνθης

Χωρίς την παρουσία των Γιώργου Φωτεινή και Κυριάκου Μαριά, οι οποίοι στην παρούσα φάση δεν μπορούν να είναι απολύτως συνεπείς λόγω των επαγγελματικών ωραρίων τους, αλλά και του Μιχάλη Πλύγκου, συνεχίστηκε χθες η προετοιμασία των ποδοσφαιριστών του Κλεάνθη στο γήπεδο Παραδεισίου.

Ο έμπειρος μεσοεπιθετικός αντιμετωπίζει πρόβλημα στη μέση, έχει να προπονηθεί από τη Δευτέρα και θα συνεχίσει τις θεραπείες του τουλάχιστον μέχρι και αύριο. Αντίθετα, η κλωτσιά που δέχθηκε στη γάμπα, στο τουρνουά «Αλέκος Παπαγρηγορίου», ο Φανούρης Γκινής αποδείχθηκε επιπόλαιη, καθώς το αιμάτωμα που του προκάλεσε τον κράτησε μεν εκτός προγράμματος την περασμένη Δευτέρα, όμως δεν τον εμπόδισε να επανέλθει δριμύτερος από την επομένη.

Στο ξεκίνημα της επόμενης εβδομάδας, οπότε και ξεκινάει η αντίστροφη μέτρηση ενόψει της πρώτης σέντρας της νέας χρονιάς, ο Πλύγκος αναμένεται να είναι απολύτως έτοιμος, ενώ ο προπονητής Γιώργος Σαββιδάκης περιμένει την πλήρη ένταξη και των Μαριά και Φωτεινή. Εκτός απροόπτου, ο Κλεάνθης θα υποδεχθεί στον εντός έδρας αγώνα της πρεμιέρας τον Αντίμαχο πλήρης και έτοιμος.