Πρωταθλήτρια Ελλάδος για μια ακόμη χρονιά η Ελένη Τσαβαρή!

Την Παρασκευή ξεκίνησε το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ποδηλασίας Πίστας Ανδρών-Γυναικών, στο Ολυμπιακό Ποδηλατοδρόμιο στο ΟΑΚΑ. Κατά την πρώτη μέρα της διοργάνωσης υπήρξε ένα μετάλλιο για τη Ρόδο από την αθλήτρια του «Μεσόγειος» Ελένη Τσαβαρή, πρωταθλήτρια Ελλάδος και τα προηγούμενα χρόνια.

Συγκεκριμένα, κάνοντας έναν εξαιρετικό αγώνα πήρε το χρυσό στην ατομική καταδίωξη και αναμένεται να συνεχίσει να εντυπωσιάζει σε κάθε επίπεδο.

Η ανακοίνωση του συλλόγου «Μεσόγειος» για την επιτυχία:

«Πρωταθλήτρια Ελλάδος αναδείχθηκε η αθλήτρια μας Ελένη Τσαβαρή στο αγώνισμα της ατομικής καταδίωξης επί αποστάσεως 3000μ. Η νίκη της αυτή συνδυάστηκε και με πολύ καλή επίδοση (3'47''22''') που επιβεβαιώνει την φετινή καλή της κατάσταση!

Η Ελένη μετά την νίκη της στην ατομική χρονομέτρηση στο πανελλήνιο δρόμου, ζευγάρωσε τις νίκες της, αποδεικνύοντας την φετινή απόλυτη κυριαρχία της στα αγωνίσματα αυτής της μορφής!

Για την συνέχεια και εν αναμονή της απόφασης της Ε.Ο.Π. για την συμμετοχή της αθλήτριας μας στο επερχόμενο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα elite πίστας, θα συμμετάσχει χωρίς ιδιαίτερο ενδιαφέρον μιας και δεν εξειδικεύεται σε αυτά, στα αγωνίσματα των 500m, και KEIRIN.

Το Δ.Σ. της ομάδας μας συγχαίρει την αθλήτρια μας για την επιτυχημένη χρονιά της και εύχεται τα καλύτερα για την συνέχεια! Επίσης τον προπονητή μας κο Τάντη Σπύρο για την συνολική επιτυχημένη εικόνα της ομάδας όλη τη χρονιά!»

Από κει και πέρα, ο Νικόλαος Παγώνης από τη Ρόδο πήρε το χάλκινο στα 200μ. σπριντ για λογαριασμό του Κρόνου, ενώ παλαιότερα ανήκε στο Διαγόρα. Ο Κυριάκος Παπασταματάκης, αθλητής του Ροδήλιου, μετά το χάλκινο στο όμνιουμ, ήταν 7ος στο σκρατς με 8ο το Δανιήλ Κελεπέρα του Έλαφου.
 

Οι νικητές της πρώτης μέρας:

 

Άνδρες Ομαδικό Πουρσουΐτ

1.     Πέλοτον (Σπανόπουλος Ιωάννης, Αργυριάδης Γεώργιος, Τσιάντος Θεοχάρης, Σπανόπουλος Αντώνιος, Ζουναρέλης Νικόλαος),

2.     Τάλως (Πανυγηράκης Ιωάννης, Καλλιβρετάκης Δημήτριος, ΠαπαδέροςΑλέξανδρος, Παράσχος Αθανάσιος, Κορτσιδάκης Μιχαήλ, ΧατζιαγγελάκηςΕμμανουήλ),

3.     ΠΟ Πατρών (Χαλκιόπουλος Παύλος, Αχτύπης Αντώνιος, Γιαννούτσος Μιλτιάδης,Μπουτόπουλος Γεώργιος)

 

 

Άνδρες 200 μ. Σπριντ

1.     Μπρέτας Σωτήριος (Βόλου Άκρατος),

2.     Σωτηρακόπουλος Ανάργυρος (Κρόνος),

3.     Παγώνης Νικόλαος (Κρόνος)

 

Άνδρες Σκρατς

1.     Αχτύπης Αντώνιος (ΠΟ Πατρών),

2.     Αργυριάδης Γεώργιος (Πέλοτον),

3.     Σπανόπουλος Ιωάννης (Πέλοτον)

7.          Παπασταματάκης Κυριάκος (Ροδήλιος)

8.         Κελεπέρας Δανιήλ (Έλαφος)

 

Γυναίκες Πουρσουίτ

1.     Τσαβαρή Ελένη-Μιχαλίτσα (Ρόδου Μεσόγειος),

2.     Πρίντεζη Χριστίνα (ΠΕΣΑ Αστέρας),

3.     Φασόη Βαρβάρα (ΑΟ Ολυμπιακός)