Ασταμάτητος ο Κυριάκος Παπασταματάκης στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα

Τη δεύτερη θέση και το ασημένιο μετάλλιο στους πόντους κατέκτησε ο Κυριάκος Παπασταματάκης, του Ροδήλιου, συμμετέχοντας στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Πίστας  Ανδρών-Γυναικών, το οποίο διεξήχθη, στο Ολυμπιακό Ποδηλατοδρόμιο από 9 ως 11 Σεπτεμβρίου. Άλλη μια επιτυχία λοιπόν για το νεαρό ποδηλάτη από τη Ρόδο, μετά την κατάκτηση του χάλκινου μεταλλίου στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Όμνιουμ στις 7 Σεπτεμβρίου.

Οι τρεις πρώτοι στο αγώνισμα:
1) Σπανόπουλος Γιάννης (Πελοτόν ΠΟΗΑΤ)
2) Παπασταματάκης Κυριάκος (Ροδήλιος Π.Ο. Ρόδου)
3) Τσοπούρογλου Βασίλης (ΠΓΣ Λάρισας)Ο Κυριάκος Παπασταματάκης (αριστερά) συνέχισε δυναμικά και κατέκτησε νέο μετάλλιοΟ Κυριάκος Παπασταματάκης (αριστερά) συνέχισε δυναμικά και κατέκτησε νέο μετάλλιο

Για το ίδιο αγώνισμα ο Δανιήλ Κελεπέρας από τον Έλαφο πήρε την 9η θέση ενώ την απονομή έκανε ο Λάμπρος Βασιλόπουλος, πρωταθλητής και ολυμπιονίκης της ποδηλασίας πίστας.

Στο ατομικό πουρσουίτ, ο πρωταθλητής του Ροδήλιου πήρε την 5η θέση ενώ ο Δανιήλ Κελεπέρας ήταν 7ος. Όσον αφορά την Ελένη Τσαβαρή από τον «Μεσόγειος» που πήρε το χρυσό μετάλλιο στην ατομική καταδίωξη την Παρασκευή, τερμάτισε 4η στο κέιριν και 5η στα 500μ. Ο Νικόλαος Παγώνης από τη Ρόδο, ο οποίος αγωνίζεται με τα χρώματα του Κρόνου ήταν «χρυσός» στο ομαδικό σπριντ μαζί με τους Ανάργυρο Σωτηρακόπουλο και Ιωάννη Φαλιακάκη ενώ πήρε το ασημένιο στα 1000μ. και το χάλκινο στο κέιριν.