Απίστευτη παραπομπή Σιδηρόπουλου!

Σε μία αγωνιστική που όλη η φίλαθλη Ελλάδα συζητάει –για πρώτη φορά εδώ και χρόνια- μόνο για ποδόσφαιρο και όχι για διαιτησία, το υπόδικο διοικητικό καθεστώς της ΕΠΟ εξακολουθεί να δίνει μάχη υπέρ του «παραποδοσφαίρου» μέσω των «εκλεκτών» του. 

Γιατί μόνο έτσι μπορεί να ερμηνευτεί το γεγονός ότι ο παρατηρητής Μανώλης Γιανναδάκης (της ΕΠΣ Λασιθίου, που εξέλεξε διοίκηση προσκείμενη στη συμπολίτευση) έβαλε χαμηλό βαθμό (7,9) και παρέπεμψε τον κορυφαίο Έλληνα ρέφερι Τάσο Σιδηρόπουλο, για τη διαιτησία του στο παιχνίδι της Λιβαδειάς! 

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι ο Γιανναδάκης (ο οποίος πέρυσι που η ΕΠΣ Λασιθίου ήταν στην αντιπολίτευση βρισκόταν στους πίνακες παρατηρητών της Football League…), τιμωρεί τον Σιδηρόπουλο για το πέναλτι που καταλόγισε υπέρ του Μπεργκ!

Δηλαδή, για μία φάση που ακόμα και ο αμυντικός που υπέπεσε στην παράβαση, ο Μαχαίρας, παραδέχτηκε ότι «ναι, ήταν πέναλτι»! Κι αν αναρωτιέται κανείς αν παραπέμπεται και ο βοηθός Ευθυμιάδης, που δεν μέτρησε το κανονικό γκολ του Μπεργκ, η απάντηση είναι φυσικά αρνητική… 

Επειδή αυτή τη φορά δεν έγιναν «συστημένοι» ορισμοί από τον αμφιλεγόμενο πίνακα διαιτητών που φρόντισε να καταρτίσει με αναξιοκρατικά και ύποπτα κριτήρια η «ομάδα Γκιρτζίκη» και αποκλείστηκαν οι ρέφερι που έχουν προκαλέσει το κοινό αίσθημα με τις αποφάσεις τους, προφανώς το «σύστημα» της ΕΠΟ θέλησε να πάρει μία άτυπη ρεβάνς και να… εκδικηθεί το ποδόσφαιρο. 

Πιθανότατα επειδή δεν κατέστη δυνατό να «ελεγχθεί» η κατάσταση από την ΕΠΟ στους ορισμούς διαιτητών, επιχειρείται μέσω των παρατηρητών να σταλούν μηνύματα προς κάθε κατεύθυνση. Διότι ο πίνακας παρατηρητών είναι σε ποσοστό 90% δημιούργημα της υπόδικης «ομάδας Γκιρτζίκη»…