Άγνοια δηλώνει ο πρόεδρος της Θολού για τον ηλεκτροφωτισμό του γηπέδου!

Από τα… σύννεφα έπεσαν στην Τοπική Κοινότητα Θεολόγου, διαβάζοντας την προχθεσινή ανακοίνωση της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου για την χρηματοδότηση της εγκατάστασης ηλεκτροφωτισμού στο γήπεδο του οικισμού.

 Μιλώντας χθες στην «Ροδιακή», ο πρόεδρος του χωριού κ. Παναγιώτης Τσαλώλης, δηλώνει άγνοια για το ζήτημα και τονίζει ότι η σύμβουλος της μειοψηφίας κ. Παναγιώτα Νικολάου που επισκέφθηκε τον Περιφερειάρχη κ. Γιώργο Χατζημάρκο, δεν είχε καμία απολύτως εξουσιοδότηση για το θέμα.

 Παράλληλα όπως εξηγεί ο κ. Τσαλώλης, το ζήτημα είναι ήδη δρομολογημένο από τον Δήμο Ρόδου, καθώς μετά από 16 ολόκληρα χρόνια κοροϊδίας, επιτέλους το θέμα έχει δρομολογηθεί και μετά την ολοκλήρωση της τοποθέτησης του χλοοτάπητα, θα ακολουθήσει βάσει προγραμματισμού και ο ηλεκτροφωτισμός του γηπέδου.

Συνεπώς σύμφωνα με τον πρόεδρο του Θεολόγου, το ζήτημα μπερδεύτηκε περισσότερο απ’ ότι θα έπρεπε.

 Πιο αναλυτικά ο κ. Παναγιώτης Τσαλώλης δήλωσε σχετικά με το συγκεκριμένο θέμα:
«Η κυρία Παναγιώτα Νικολάου, τοπικός σύμβουλος της μειοψηφίας του Θεολόγου για πολλοστή φορά και πάλι είναι ανενημέρωτη και εκτός τόπου και χρόνου.

Ξαφνικά την έπιασε ο «πόνος» για τον φωτισμό του γηπέδου και με συνοδεία υπαλλήλου του δήμου Ρόδου, χωρίς να έχει απολύτως καμία αρμοδιότητα και εξουσιοδότηση, χωρίς να έχει ενημερώσει τον πρόεδρο της Κοινότητας και το τοπικό συμβούλιο, προέβη σε συμφωνία με την Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου για τον ηλεκτροφωτισμό του γηπέδου.

Αν είχε φροντίσει να ενημερωθεί προηγουμένως για το θέμα του ηλεκτροφωτισμού, θα της είχα απαντήσει ότι ο Δήμος Ρόδου ήταν ξεκάθαρος και αποτελεσματικός, μετά από 16 χρόνια κοροϊδίας των προηγούμενων δημοτικών συμβουλίων.

Έπειτα από απόφαση του τοπικού συμβουλίου πριν από έναν χρόνο, ο Δήμαρχος Φώτης Χατζηδιάκος και ο αντιδήμαρχος κ. Δώρος Κωνσταντίνου δεσμεύτηκαν ότι μετά την ολοκλήρωση της τοποθέτησης του συνθετικού χλοοτάπητα που βρίσκεται σε εξέλιξη και θα ολοκληρωθεί περίπου σε έναν μήνα, θα ακολουθήσουν οι διαδικασίες του ηλεκτροφωτισμού του γηπέδου.

 Η κα. Νικολάου τα γνωρίζει πολύ καλά αυτά, εντούτοις αποφάσισε να πάρει μόνη της πρωτοβουλίες, μάλλον για την δική της προβολή και μόνο και για να εκθέσει τον πρόεδρο του Θεολόγου, αλλά και τον Δήμο Ρόδου. Φυσικά καλό είναι οι τοπικοί παράγοντες να παίρνουν τέτοιες πρωτοβουλίες, αφού πρώτα ενημερώνουν και ενημερώνονται σωστά. Καλό είναι να ανοίγουμε πόρτες, αλλά όχι να κλείνουμε άλλες».