Έτοιμες οι κάρτες διαρκείας  του «Ροδίων Άθλησις»

Τις κάρτες διαρκείας έθεσε σε κυκλοφορία η ομάδα του «Ροδίων Αθλησις», η οποία οργανώνεται σιγά σιγά για τη νέα περίοδο, που θα τη βρει και πάλι στην Α2 βόλεϊ ανδρών.

Είναι ένα απαραίτητο μέσο, για κείνους που αρέσκονται στο θέαμα που προσφέρει το βόλεϊ, αλλά κι ένα έσοδο για τη διοίκηση που μαζεύει από τώρα τους πόρους που χρειάζονται, για να βγει η χρονιά.

Για το λόγο αυτό εκδόθηκε από το «Ροδίων» η παρακάτω ανακοίνωση:
«Η προσθήκη έξι συνολικά αθλητών στην  ομάδα βόλεϊ ανδρών του Σωματείου μας, οδήγησε στην ολοκλήρωση του ρόστερ για τη φετινή χρονιά.

Μετά την ένταξη των έμπειρων αθλητών Αρβανίτη Νίκου από το  Φοίνικα Σύρου, Ποτολίδη  Πασχάλη από την ομάδα της  Ορεστιάδας, Παππά Τάσου από  ΓΣ Βόλου και Ονουφριάδη Ηρακλή από τον  Εθνικό Πειραιά αλλά και των  νεαρών αθλητών από τα Δωδεκάνησα Γεράκη Μιχάλη από το  Διαγόρα Ρόδου και Τρούμπα Νίκου από την ομάδα Τελχίνις, η Διοίκηση του ΡΟΔΙΩΝ άθλησις ανακοινώνει την διάθεση των εισιτηρίων διαρκείας.

Η τιμή της κάρτας διαρκείας για την αγωνιστική χρονιά  ανέρχεται στα  20€ και θα αφορά τόσο το σύνολο των  αγώνων πρωταθλήματος της ανδρικής ομάδας, όσο  και τους αγώνες κυπέλλου (όσους  πραγματοποιηθούν εντός έδρας) μέχρι την φάση των 16.

Το κοινό, μπορεί να προμηθευτεί τις κάρτες από την γραμματεία του ΡΟΔΙΩΝ άθλησις  και φυσικά να επιλέξει την αριθμημένη θέση της αρεσκείας του. Για οποιαδήποτε πληροφορία, οι ενδιαφερόμενοι  μπορούν να καλούν καθημερινά, από τις 14:00 έως τις 21:00, στο τηλέφωνο 2241001400 και εσωτ. 8».

ΤΑ ΦΙΛΙΚΑ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ
Όπως επίσης ανακοίνωσε χθες το «Ροδίων Αθλησις» οριστικοποιήθηκαν οι ημερομηνίες των φιλικών παιχνιδιών που θα δώσει η ομάδα στην Αθήνα, στα πλαίσια της προετοιμασίας του.
-Στις 15 Οκτωβρίου με την ομάδα του Μίλωνα και
-Στις 16 με την ομάδα του Μαρκόπουλου.