Ρόδος: Οριστικό «διαζύγιο», δουλειάς συνέχεια και χορηγοί

Ρόδος: Οριστικό «διαζύγιο», δουλειάς συνέχεια και χορηγοί

Ρόδος: Οριστικό «διαζύγιο», δουλειάς συνέχεια και χορηγοί

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 294 ΦΟΡΕΣ

Τη συνεργασία τους τερμάτισαν χθες και επισήμως τα «ελάφια» και ο Γιώργος Δελαπόρτας

Η χθεσινή έμελλε να είναι η μέρα της επισημοποίησης του «διαζυγίου» της Ρόδου με το Γιώργο Δελαπόρτα.

Οι εκτιμήσεις, που ήθελαν το «γυαλί» ανάμεσα στις δύο πλευρές να έχει ραγίσει με τρόπο που δεν σήκωνε «συγκόλληση», επιβεβαιώθηκαν πλήρως, με τον έμπειρο μέσο της Ρόδου να παίρνει το μεσημέρι στα χέρια του την ελευθέρα του και λίγη ώρα αργότερα να εντάσσεται στο δυναμικό του Ιάλυσου.

Ο Δελαπόρτας έγινε, μετά τον Τάσο Παυλίδη και τον Γιάννη Αρχοντούλη, ο τρίτος ποδοσφαιριστής του περσινού κορμού των πρωταθλητών που μετακινείται στους «τοξοβόλους». Με ανάρτησή του σε ιστοσελίδα κοινωνικής δικτύωσης και σχολιάζοντας φωτογραφία του με τους συμπαίκτες του, ο Γιώργος Δελαπόρτας τους ευχήθηκε ό, τι καλύτερο για το μέλλον:

«Ένα ευχαριστώ είναι λίγο.. Αργήσαμε να δέσουμε, αλλά τα καταφέραμε στο τέλος.
Θεωρώ ότι έκανα το καθήκον μου και με το παραπάνω. Καλή συνέχεια σε όσους μείνανε και εύχομαι η ομάδα να πάει εκεί που της αξίζει..
#13..!!»

Ξεκίνησε ο Αμανατίδης
Στις προπονήσεις των «ελαφιών» εντάχθηκε χθες ο Χρήστος Αμανατίδης. Ο 24χρονος μεσοεπιθετικός ξεκίνησε να γυμνάζεται ατομικά, με την προσδοκία να μην χρειαστεί πολύ χρόνο να ανακτήσει το χαμένο έδαφος και να είναι σε θέση να ενισχύσει την ομάδα του το συντομότερο.

Ο προπονητής Δημήτρης Γκάιδας δούλεψε χθες με τους ποδοσφαιριστές του στο βοηθητικό του Δημοτικού Σταδίου πάνω στην τακτική, χωρίς να αντιμετωπίζει το παραμικρό πρόβλημα. Στο πρόγραμμα συμμετείχε και ο Άγγελος Χειμωνέττος, καθώς ο τραυματισμός του στον ώμο προχθές, αποδείχθηκε επιπόλαιος.

Η σημερινή προπόνηση θα γίνει στο κεντρικό γήπεδο του σταδίου, ενώ πριν από την αυριανή αναχώρηση για την Κρήτη και το παιχνίδι με τον Εργοτέλη, τα «ελάφια» θα κάνουν χαλάρωμα.

Ενδιαφέρουσα η εκδήλωση για τους χορηγούς
Εξαιρετικά ενδιαφέρουσα ήταν η εκδήλωση που διοργάνωσε το βράδυ της Τετάρτης στο ξενοδοχείο Rodos Palace, την ιδιοκτησία και διεύθυνση του οποίου και ευχαριστεί θερμά για τη φιλοξενία, η διοίκηση της Ρόδου, η οποία και παρουσίασε το νέο χορηγικό πλάνο της.

Ο υπεύθυνος του εμπορικού τμήματος του συλλόγου, Δημήτρης Κυριακόπουλος, εξήγησε με κάθε λεπτομέρεια τους λόγους για τους οποίους οι τοπικές επιχειρήσεις-και όχι μόνο αυτές-μπορούν να βγουν ωφελημένες από τη συνεργασία τους με τη Ρόδο, αναλύοντας ταυτόχρονα τους τρόπους με τους οποίους μπορεί να λειτουργήσει και να δημιουργήσει κέρδη μία χορηγία σε επίπεδο πρώτης ομάδας, εφηβικής και των ακαδημιών. Αποκάλυψε δε πως ο σύλλογος βρίσκεται πολύ κοντά σε συμφωνία με τηλεοπτικό κανάλι, για τη μετάδοση των εντός έδρας αγώνων του.

Στην εκδήλωση έδωσαν το παρών επιχειρηματίες, μέλη της διοίκησης της Ρόδου και οι ποδοσφαιριστές. Βέβαια, απαραίτητη προϋπόθεση για να αποδώσει η νέα προσπάθεια και ο σύλλογος να πετύχει τη διεύρυνση και σταθεροποίηση της οικονομικής βάσης του, είναι η προχθεσινή παρουσίαση να καταγραφεί απλά ως η αρχή της υλοποίησης του πλάνου, κάτι που θα απαιτήσει πολλή, συστηματική και συνεπή δουλειά και ουσιαστική επικοινωνία με τον επιχειρηματικό κόσμο του τόπου.

Διαβάστε ακόμη

Καλά άλματα για τη Νικόλ Κυριακοπούλου με… φόντο τη Ρώμη

Σάββας Ορφανίδης: «Τρεις νίκες και βλέπουμε»

Ελεύθερα και χωρίς κίνητρο, ισόπαλο το Διαγόρας-Αιγάλεω

Βγαίνει πρωταθλητής στο μπάσκετ Ανδρών στην Ιαλυσό…

Θεαματική βελτίωση και νέα ατομικά ρεκόρ από τον Νικόλαο Κοντού!

Τα αποτελέσματα του δρομικού τριάθλου στίβου Κ14

Τα αποτελέσματα ατομικής χρονομέτρησης στο τοπικό πρωτάθλημα ποδηλασίας δρόμου

Ικανοποιητική παρουσία από Λιακοπούλου και Σαραγά στο “ACROPOLIS JUNIORS”