ΓΣ Δωδεκάνησος: Επιστροφή Μαρκάκη στον πάγκο!

Με ανακοίνωσή του, ο ΓΣ Δωδεκάνησος έκανε γνωστό πως την τεχνική ηγεσία της ομάδας αναλαμβάνει εκ νέου ο Αντώνης Μαρκάκης που αντικαθιστά τον Γιάννη Τσακίρη.

Συγκεκριμένα: "Ο Γ.Σ. Δωδεκάνησος ξεκινάει τη νέα αγωνιστική περίοδο με την καθιερωμένη οικογενειακή συγκέντρωση των αθλητών, της διοίκησης και των προπονητών.

Μετά και από το επιτυχημένο final four που διεξήχθη 12-16 Ιουνίου στη Ρόδο, η νέα αγωνιστική σεζόν θα βρει το σύλλογό μας να βάζει πλώρη για νέες επιτυχίες σε πανελλήνιο επίπεδο.
Η οικογένεια του Γ.Σ. Δωδεκάνησος με πάθος και βούληση συνεχίζει να προάγει το ευ αγωνίζεσθαι, συνεχίζει να δίνει το παράδειγμα για θέληση και στόχους μέσα από τον αθλητισμό.

Οι φίλαθλοι, οι παίκτες, οι προπονητές και η διοίκηση, όλοι μαζί, με αισιοδοξία και θέληση, μπορούμε να βοηθήσουμε την ομάδα για επιτυχίες και στη νέα χρονιά. Το μπάσκετ με καρότσι είναι η απόδειξη της θέλησης για ζωή, για στόχους, για αγώνα.

Με αυτά τα ιδανικά πορεύεται ο σύλλογός μας και το ίδιο θα κάνει στη νέα αγωνιστική περίοδο, δίνοντας χαρά και κουράγιο σε όσους θέλουν να βρουν τη δύναμη για να συμμετέχουν στον αθλητισμό.  Στο σύλλογό μας επανέρχεται στη θέση του προπονητή ο Αντώνης Μαρκάκης ο οποίος γνωρίζει πολύ καλά την ομάδα και σύντομα θα πλαισιωθεί από γυμναστή.

Σύντομα επίσης θα ιδρυθούν νέα τμήματα στο Σύλλογο με σκοπό την προσέλκυση όσο το δυνατόν περισσότερων παιδιών, με πρόβλημα αναπηρίας, ώστε να αθλούνται μαζί μας".