Ανέτοιμος, αλλά αποφασισμένος ο Αντίμαχος

Ανέτοιμος, αλλά αποφασισμένος ο Αντίμαχος

Ανέτοιμος, αλλά αποφασισμένος ο Αντίμαχος

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 166 ΦΟΡΕΣ

Με πολλές απουσίες έρχονται στη Ρόδο οι Κώοι για το σημερινό παιχνίδι με τον Κλεάνθη. Όπως λένε, χρειάζονται ακόμα αρκετό χρόνο για να παρουσιάσουν το πρόσωπο που μπορούν

Με την παραδοχή πως η ομάδα τους θα χρειαστεί περίπου ένα μήνα ακόμα για να βρει τα «πατήματά» της, έρχονται σήμερα στη Ρόδο για να παίξουν με τον Κλεάνθη τα μέλη της αποστολής του Αντίμαχου.

Οι αυξημένες επαγγελματικές υποχρεώσεις πολλών ποδοσφαιριστών στέρησαν από τον προπονητή Γιώργο Σταμάτη τη δυνατότητα να δουλέψει όπως θα έπρεπε κατά τη διάρκεια της προετοιμασίας, ο αριθμός των φιλικών αγώνων ήταν μικρός και λόγω των πολλών και κάθε φορά διαφορετικών απουσιών, ουσιαστικά συμπεράσματα δεν κατέστη δυνατόν να βγουν, οπότε η σημερινή πρεμιέρα αποτελεί για τους Κώους ουσιαστικά το πρώτο τεστ, που θα τους δώσει μία αξιόπιστη εικόνα για το επίπεδο στο οποίο βρίσκονται.

Πάντως, οι δυσκολίες δεν τους πτοούν, καθώς έχουν κατά νου πως με ανάλογες ξεκίνησαν και την περσινή χρονιά, η οποία εξελίχθηκε εκπληκτικά.

Στο σημερινό παιχνίδι με τον Κλεάνθη ο Γιώργος Σταμάτης θα έχει στη διάθεσή του τους παρακάτω ποδοσφαιριστές:
Μιαούδης, Μιχαλάκης, Ζιώγας, Ανδρογιώργης, Καράλιαμης, Ιωαννίδης, Μποϊλής Μ., Ατσαλάκης, Θωνιάτης, Χατζησουλεϊμάν, Βλαντιμίροβ, Πης, Κόκκαλης, Κατσαρός και Μπεκιρλάρι.

Διαβάστε ακόμη

Μεγάλη πρόκριση στον τελικό για τη Μικτή Κ16 της ΕΠΣΔ

Τη Δευτέρα αναχωρεί ο Φοίβος

Ρήξη πρόσθιου χιαστού ο Νίκος Καμαριανός!

Συνέχεια στις διοργανώσεις του Ομίλου Αγωνιστικού Μπριτζ Ρόδου

Τα αποτελέσματα του διασυλλογικού πρωταθλήματος στίβου Κ18

ΠΑΕ Διαγόρας: Την προσεχή Τετάρτη με τον Γιούχτα

Ακουσίλαος Φανών: Ανανέωσε και ο Καλοπέτρης

Αστέρας Παστίδας: Αποχωρεί ο Λιαμής, σήμερα η Γ.Σ.