Βαριά ήττα και αποκλεισμός στο Κύπελλο για τον Πήγασο

Βαριά ήττα και αποκλεισμός στο Κύπελλο για τον Πήγασο

Βαριά ήττα και αποκλεισμός στο Κύπελλο για τον Πήγασο

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 264 ΦΟΡΕΣ

Ολοφάνερα ανέτοιμος στο Κοντόπευκο, έχασε από την Αγία Παρασκευή (81-50)

Φυσιολογική θεωρείται, λίγο ως πολύ, η ήττα του Πήγασου στο κλειστό γυμναστήριο του Κοντόπευκου από την Αγία Παρασκευή με 81-50, στο πλαίσιο της 1ης αγωνιστικής του Κυπέλλου Ελλάδας γυναικών.

Το αποτέλεσμα, που έφερε τον αποκλεισμό από τη συνέχεια της διοργάνωσης, μπορεί να είναι «βαρύ» ωστόσο δεν εξέπληξε κανέναν στην πραγματικότητα, δεδομένων των συνθηκών στην ομάδα της Κρεμαστής.

Με μόλις δύο εβδομάδων προετοιμασία και τριών ημερών προπονήσεις με τον καινούριο τεχνικό (Κωνσταντινίδης), είναι απολύτως εύλογο να παρουσιαστεί ανέτοιμη και ασύνδετη. Επιπλέον, τα κορίτσια – μόλις εννέα τον αριθμό! – ταξίδεψαν αυθημερόν στην Αθήνα ενώ η Κατερίνα Χαλκιά δεν έχει προπονηθεί καθόλου με τις νέες της συμπαίκτριες. Όσο έμπειρη και αν είναι, δεν μπορεί να μπει στο παρκέ να παίξει με τέσσερις άγνωστες αθλήτριες.

Ο χθεσινός αγώνας Κυπέλλου με την Αγία Παρασκευή, ομάδα που θ’ αντιμετωπίσει ο Πήγασος και στο πρωτάθλημα (τελευταία αγωνιστική α’ γύρου), βοήθησε την ομάδα της Ρόδου ως μία πρώτη εμπειρία από Α2 και ως φιλικό προετοιμασίας που έδωσε «τροφή» στον – κατά τα άλλα ικανοποιημένο – Στέλιο Κωνσταντινίδη να σημειώσει τυχόν αδυναμίες και να δουλέψει πάνω σε αυτές. Έχει, άλλωστε, ένα μήνα μπροστά του για την έναρξη του πρωταθλήματος.

Όσον αφορά στο χθεσινό αγώνα και την εξέλιξή του, κρίθηκε επί της ουσίας στο πρώτο δεκάλεπτο όταν οι γηπεδούχες ξέφυγαν με σχεδόν …triple score (24-7)! Μέχρι τα κορίτσια να βρουν ρυθμό, η διαφορά είχε εκτιναχθεί σε σημείο που δύσκολα ανατρεπόταν. Παρότι ισορρόπησαν όσο μπορούσαν το ματς, η κάλυψη της διαφοράς ήταν αδύνατη, ειδικά όταν η κούραση έγινε «χειροπιαστή».

Στο τέταρτο δεκάλεπτο, η «Αγία» έπαιξε με τις πιτσιρίκες της και ο Πήγασος δεν είχε δυνάμεις να τρέξει.

Πάντως, σε γενικές γραμμές, ο Κωνσταντινίδης είδε καλά στοιχεία στην ομάδα του τα οποία αν δουλευτούν σωστά στον επόμενο μήνα, ο Πήγασος θα είναι ανταγωνιστικός στο πρωτάθλημα.

Είναι απαραίτητη, ωστόσο, μία προσθήκη στη θέση «5», την οποία χθες κάλυψε η Κατερίνα Χαλκιά, με «τεσσάρι» την Καραμπατζάκη.

Δεκάλεπτα: 24-7, 48-26(ημιχρ.), 63-38, 81-50

Διαιτητές: Καρπάνος, Γεράνιος

Αγία Παρασκευή (Αναγνωστόπουλος): Μακρυνίκα 11, Γκανιά 5(1), Καμμένου 14(2), Κοντογιάννη 7(1), Κλείτσα 4, Ψωμά, Πολιτοπούλου 10(2), Τριχά 2, Πετυχάκη 8, Αμίτση 2, Κούκη 13, Καράμπελα 5.

Πήγασος (Κωνσταντινίδης): Ορφανού, Καραμπατζάκη 19(2), Βελούδου 7, Σιγάλα 6, Σουλούνη 1, Μπούζα 4, Χαλκιά 7, Κούβαλη 6(2), Παυλίδη.

Διαβάστε ακόμη

Φοίβος: Θέλουν να κάνουν «διπλό» στη Χίο

Σκοπός η ισοφάριση, δεδομένη η κοινωνική ευαισθησία του Κολοσσού H Hotels Collection!

Μεγάλη πρόκριση στον τελικό για τη Μικτή Κ16 της ΕΠΣΔ

Τη Δευτέρα αναχωρεί ο Φοίβος

Ρήξη πρόσθιου χιαστού ο Νίκος Καμαριανός!

Συνέχεια στις διοργανώσεις του Ομίλου Αγωνιστικού Μπριτζ Ρόδου

Τα αποτελέσματα του διασυλλογικού πρωταθλήματος στίβου Κ18

ΠΑΕ Διαγόρας: Την προσεχή Τετάρτη με τον Γιούχτα