Λέσχη ανάγνωσης  για ενήλικες στη Ρόδο

Το Διεθνές Κέντρο Συγγραφέων και Μεταφραστών Ρόδου του Δ.Ο.Π.Α.Ρ. ξεκινά το 2ο κύκλο της Λέσχης Ανάγνωσης για ενήλικες στη Βιβλιοθήκη του (Αντιπλοιάρχου Λάσκου 10Α), έχοντας και φέτος ως θέμα την παγκόσμια, την ελληνική και την τοπική λογοτεχνία.

 

Στην πρώτη χρονιά της λειτουργίας της, χάρη στην ανταπόκρισή σας, δημιουργήθηκε μια παρέα από φίλους του βιβλίου που μοιράστηκαν την αγάπη τους για το διάβασμα και μέσα από μια σειρά συναντήσεων σε ευχάριστο και φιλικό περιβάλλον (οι οποίες περιλάμβαναν επίσης παρουσιάσεις βιβλίων και απευθείας γνωριμία με σημαντικούς λογοτέχνες και μεταφραστές) ενημερώθηκαν, διασκέδασαν, αντάλλαξαν απόψεις κι εμπειρίες και συμμετείχαν ενεργά κάνοντας τις δικές τους πολύ ενδιαφέρουσες αναγνωστικές προτάσεις.

Τη φετινή περίοδο, η Λέσχη Ανάγνωσης του Δ.Κ.Σ.Μ.Ρ. απευθύνεται εκ νέου σε όλους όσοι αγαπούν την ανάγνωση, ώστε η παρέα μας να διευρυνθεί και να συνεχίσει με την ίδια επιτυχία τις δραστηριότητές της.

Ως ημερομηνία της πρώτης συνάντησης για το 2ο κύκλο της Λέσχης Ανάγνωσης ορίζεται η Παρασκευή 30 Σεπτεμβρίου.

Για περισσότερες πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής μπορείτε να επικοινωνείτε στα τηλέφωνα του Δ.Κ.Σ.Μ.Ρ. 22410-32510/20 (Αργύρης Κόσκορος). Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.