«Καυτές» γροθιές στο Arena Music Theatre

Για ακόμη μία φορά, οι λάτρεις των πολεμικών τεχνών θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν ένα θεαματικό τουρνουά πυγμαχίας. Ένα σημαντικό γεγονός, το οποίο θα λάβει χώρα, την ερχόμενη Παρασκευή  στο νυχτερινό μαγαζί της Ρόδου, το Arena Music Theatre.

Ο Κολοσσός Καλυθιών Ρόδου, χαρίζοντας ένα συναρπαστικό θέαμα στους οπαδούς του αθλήματος, προσκαλεί όλο τον κόσμο να παρευρεθεί στις 8μ.μ στο τουρνουά επίδειξης. Για άλλη μία φορά, οι παρευρισκόμενοι θα έχουν την τύχη να απολαύσουν, σε σύντομο χρονικό διάστημα, αγώνες υψηλού επιπέδου και να δουν από κοντά ξένους αθλητές.

Στο ρινγκ θα ανέβουν αθλητές , από τη Ρόδο, την Κρήτη, την Αθήνα, την Πάτρα και ξένοι αθλητές από την Αγγλία και το Ιράν.
Όλοι οι αγώνες που θα γίνουν, θα διεξαχθούν με βάση τους διεθνείς κανονισμούς. Πριν λίγο καιρό, είχε πραγματοποιηθεί παρόμοια εκδήλωση, η οποία είχε σημειώσει μεγάλη επιτυχία, με αποτέλεσμα οι φανατικοί οπαδοί να ζητούν να επαναληφθεί το τουρνουά πυγμαχίας. Για το λόγο αυτό, ο δραστήριος σύλλογος  Κολοσσός Καλυθιών Ρόδου, πραγματοποιεί για δεύτερη φορά, ένα δυναμικό event, ικανοποιώντας με αυτόν τον τρόπο τους φίλους της πυγμαχίας .Η είσοδος για το κοινό είναι 10 ευρώ.