Άνοιξε ο… φάκελος «Άγιος Ιερόθεος» στον Ιάλυσο

Άνοιξε ο… φάκελος «Άγιος Ιερόθεος» στον Ιάλυσο

Άνοιξε ο… φάκελος «Άγιος Ιερόθεος» στον Ιάλυσο

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 232 ΦΟΡΕΣ

Ο Γιώργος Σάββενας και οι συνεργάτες του μελετούν τον επόμενο αντίπαλο

Το κεφάλαιο «Εθνικός» από χθες έχει κλείσει για τον Ιάλυσο, ο οποίος κρατάει την καλή εμφάνιση του α΄ μέρους αλλά και το τρίποντο που πήρε κερδίζοντας την ομάδα του Πειραιά με 2-1. Το ίδιο σύνθημα έδωσε χθες ο Γιώργος Σάββενας στους παίκτες του εν όψει της 3ης αγωνιστικής, που πολλοί λένε πώς θα είναι πολύ δύσκολη με βάση τη δυναμικότητα του αντιπάλου.

Η επόμενη αγωνιστική φέρνει τον Ιάλυσο να αντιμετωπίζει την ομάδα του Άγιου Ιερόθεου που παρότι νεοφώτιστος, θεωρείται από τους δυνατούς, παίζοντας καλό ποδόσφαιρο και κυνηγώντας στην έδρα του τις νίκες.

Είναι μάλιστα το πρώτο παιχνίδι που θα δώσει στο γήπεδό του, καθώς ξεκίνησε το πρωτάθλημα της Γ΄ Εθνικής, με δυο αγώνες εκτός έδρας. Στο πρώτο παιχνίδι επικράτησε της Τριγλίας Ραφήνας με 1-0 και στο δεύτερο ματς ηττήθηκε στη Νίκαια δύσκολα με 2-1 από τον Ιωνικό

Ο Ιάλυσος συνεπώς πρέπει να προσέξει πολύ, όπως άλλωστε και σε όλα τα παιχνίδια αν θέλει να κερδίσει κάτι.

ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΜΕΝΟΣ Ο ΣΑΒΒΕΝΑΣ

Οι τρεις βαθμοί με τον Εθνικό ήταν κάτι που ικανοποίησε τον τεχνικό της ομάδας, γεγονός που τόνισε και στις δηλώσεις του. Μέλημα του, αλλά και των συνεργατών του είναι είναι να αποκτήσουν σταθερότητα οι παίκτες του στην απόδοση τους και να μην έχουν την απόδοση που είχαν στο διάστημα 45΄-60΄

Αυτό βέβαια, θα συμβεί με τον καιρό με συνεχή προπόνηση και καλή απόδοση στους αγώνες.

Για άλλη μια φορά πάντως ο κόουτς του Ιάλυσου επανέλαβε χθες πώς «Έμεινα ικανοποιημένος από την απόδοση των παικτών του. Βλέπουμε παιχνίδι με παιχνίδι, διορθώνουμε τα λάθη μας και προχωράμε…»

ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ ΣΤΗΝ ΠΑΣΤΙΔΑ

Ο Ιάλυσος προπονήθηκε σε δυο γκρουπ, χθες, στο γήπεδο της Παστίδας, καθώς η χθεσινή βροχή επιβάρυνε τον αγωνιστικό χώρο στο «Οικονομίδειο».

Επισημαίνεται πώς ο Ιάλυσος δεν ψάξει άλλο γυμναστή μετά την λύση συνεργασίας με τον Μανώλη Βασιλειάδη. Τα καθήκοντα του έχει επωμιστεί πλέον ο Βασίλης Χατζής που βρίσκεται από το ξεκίνημα της προετοιμασίας στο τεχνικό τιμ

Δυο είναι στην παρούσα φάση τα προβλήματα που απασχολούν το Γιώργο Σάββενα.

-Το ένα είναι ο τραυματισμός του Δημήτρη Σταυλά ο οποίος αποχώρησε στο 28΄ του αγώνα με τον Εθνικό. Οι πρώτες ενδείξεις μιλούν για διάστρεμμα βαρειάς μορφής. Αυτός είναι ο λόγος για τον ο οποίο ο ποδοσφαιριστής θα υποβληθεί σε μαγνητική τομογραφία και πιθανότατα να απουσιάσει από το Κυριακάτικο ματς, με το Σάββα Παφιάκη να παίρνει τη θέση του στην ενδεκάδα, κάτι που έγινε και στο ματς της Δευτέρας. Ο παίκτης κάνει αγώνα δρόμου να προλάβει, αλλά θεωρείται δύσκολο να ακολουθήσει την αποστολή.

-Ο άλλος είναι ο 17χρονος Ραφαήλ Κρεκούκιας που ταλαιπωρείται από μια θλάση και δεν θα είναι στη διάθεση του Γιώργου Σάββενα.

Διαβάστε ακόμη

Μικτές ΕΠΣΔ: Έτοιμοι να πάνε στον τελικό

Για μια θέση στον τελικό του Final Four Ανδρών στο μπάσκετ

Επιπλέον παιχνίδια στο πρόγραμμα του τοπικού βόλεϊ

Τα αποτελέσματα της αντοχής στο τοπικό πρωτάθλημα ποδηλασίας δρόμου

Η ήττα του Κολοσσού H Hotels Collection στο Περιστέρι και οι… διασωθέντες Γκάουντλοκ και Μπραΐκοβιτς

Τη Δευτέρα στη Χίο ο Φοίβος για νέες βάσεις ανόδου

Το Ροδίων Άθλησις στο Περιφερειακό Πρωτάθλημα ενόργανης γυμναστικής Παγκορασίδων

Διγενής Κοσκινού: Μαχραμάς και με τη βούλα