Ρώσοι δημοσιογράφοι  και bloggers στη Λέρο

Ο ΕΟΤ σε συνεργασία με το γραφείο ΕΟΤ Ρωσίας διοργανώνει ταξίδι εξοικείωσης Ρώσων δημοσιογράφων και bloggers στη Λέρο, στις 24 Σεπτεμβρίου 2016.

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι ανωτέρω δημοσιογράφοι θα επιβιβαστούν στο ιστιοπλοϊκό OCEANIS 45 PRESTIGE, το οποίο έχει ενοικιασθεί από τον ΕΟΤ, με σκοπό τη συλλογή υλικού για τη σύνταξη ρεπορτάζ και την παρουσίαση θαλάσσιων προορισμών και δραστηριοτήτων, που προσελκύουν το ενδιαφέρον ειδικού κοινού της ρώσικης τουριστικής αγοράς.
Τα ρεπορτάζ θα δημοσιευθούν στο δημοφιλές περιοδικό μεγάλης κυκλοφορίας GEO και σε εξειδικευμένη ιστοσελίδα τουριστικού περιεxομένου στη Ρωσία που εξειδικεύονται στον θαλάσσιο τουρισμό και το yachting.

Στόχος η δυναμική ενίσχυση του τουριστικού προφίλ της χώρας μας στη Ρωσία, ιδιαίτερα σε ότι αφορά το θεματικό άξονα του θαλάσσιου τουρισμού που αποτελεί έναν από τους κύριους άξονες της στρατηγικής του ΕΟΤ για την προσέλκυση Ρώσων τουριστών στα ελληνικά νησιά.
Η συγκεκριμένη πρωτοβουλία είναι ιδιαίτερα σημαντική για το νησί της Λέρου, αφού θα δοθεί η δυνατότητα στους Ρώσους δημοσιογράφους να μεταφέρουν στην πατρίδα τους τις εντυπώσεις που θα αποκομίσουν από τις φυσικές ομορφιές και τις υποδομές του νησιού μας.

Πηγή: lerosnews.gr