Με «καύσιμα» της Silk Oil στην Α2 το «Ροδίων Άθλησις»

Ακόμα έναν σημαντικό χορηγό, πρόσθεσαν στη φανέλα τους οι παίκτες του «Ροδίων Αθλησις», για τη νέα αγωνιστική περίοδο 2016-17.

Πρόκειται για τη γνωστή εταιρεία Silk Oil, που θα αποτελεί φυσικά έναν από τους μεγάλους υποστηρικτές του «Ροδίων», στην προσπάθεια του να σταθεί επάξια και πάλι στο πρωτάθλημα της Α2 Εθνικής Κατηγορίας, στο βόλεϊ των ανδρών.

Στη  σχετική ανακοίνωση του συλλόγου, αναφέρεται:

«Είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι που μια εταιρεία με τεράστια δυναμική όπως η Silk Oil στηρίζει την προσπάθεια που καταβάλλουμε αυτά τα χρόνια για την ανάδειξη του βόλεϊ στο νησί  της Ρόδου και παίρνει τη δική της θέση στις επίσημες εμφανίσεις της ομάδας.

Επίσης ευχαριστούμε θερμά τον κ. Χαλκιόπουλο, ο οποίος ανταποκρίθηκε θετικά στο κάλεσμα του ΡΟΔΙΩΝ αθλησις από την πρώτη στιγμή».

Σε ότι αφορά την προετοιμασία, αυτή συνεχίζεται σε εντατικούς ρυθμούς υπό τις οδηγίες του κ. Τρατσέλα, ο οποίος έχει ρίξει το βάρος στη φυσική κατάσταση αφ ενός, αλλά και σε τακτικές που θα ακολουθηθούν στα παιχνίδια, αρχής γενομένης από τα φιλικά της 15ης Οκτωβρίου με το Μίλωνα και της 16ης Οκτωβρίου με το Μαρκόπουλο στην Αθήνα.