Αναγεννάται από τις... στάχτες της η Θύελλα Πυλώνας

Με τη βοήθεια όλου του φίλαθλου κόσμου της Πυλώνας αλλά και των φορέων εκεί, η Θύελλα επανέρχεται δυναμικά στο δωδεκανησιακό ποδοσφαιρικό σκηνικό, αφού ως γνωστόν, δήλωσε συμμετοχή στη Γ’ Κατηγορία, όπως και στο Κύπελλο. Με ανακοίνωσή της η ομάδα χθες, ανέφερε τα ονόματα των παραγόντων στο νέο της συμβούλιο όπως επίσης τις θέσεις που καταλαμβάνουν αυτοί:

Πρόεδρος: Ιωάννης Μαγκαφάκης
Αντιπρόεδρος: Γεώργιος Αργυρός
Γενικός γραμματέας: Στέργος Βασιλάκης
Ταμίας: Βασίλειος Αγκάς

Έφορος ποδοσφαίρου: Μιχαήλ Φάκκας
Ειδικός γραμματέας: Τσαμπίκος Κούρτης
Γενικός αρχηγός: Στέργος Μαγκαφάκης
Μέλη: Νικόλαος Σταυριανός, Παναγιώτης Τάλλαρος, Λουκάς Καραμαρίας.

Προπονητής της ομάδας θα είναι ένας παλιός γνώριμος: ο Παύλος Χριστοδούλου, γυμναστής και διπλωματούχος προπονητής με γενικό συντονιστή της όλης προσπάθειας το Νίκο Σταυριανό, που κατά το παρελθόν φόρεσε τη φανέλα της Θύελλας, ήταν στη θέση του προπονητή και ως παράγων βοήθησε αρκετές φορές στο να έχει καλή παρουσία.

Έτσι, θ’ αποτελεί, κατά κάποιον τρόπο, τον σύνδεσμο μεταξύ της διοίκησης και των παικτών βάσει της εμπειρίας του.

Οι Πυλωνίτες θα στηριχτούν αποκλειστικά σε 25 ντόπιους ποδοσφαιριστές, ενώ και στο κομμάτι της έδρας βρέθηκε η λύση. Με τη στήριξη του Δήμου Ρόδου και συγκεκριμένα της τοπικής κοινότητας αλλά και της ΔΕΡΜΑΕ, το γήπεδο της Πυλώνας, μετά τις απαραίτητες εργασίες εκεί, είναι έτοιμο να φιλοξενήσει την ομάδα. Βάσει της προκήρυξης της Γ’ Κατηγορίας άλλωστε, μπορούν οι σύλλογοι να χρησιμοποιούν εγκαταστάσεις που διαθέτουν χωμάτινο αγωνιστικό χώρο, εάν δεν υπάρχει η λύση έστω του συνθετικού τάπητα.

Τέλος, μέσω της ανακοίνωσής της η Θύελλα θέλει να ευχηθεί στα σωματεία όλων των κατηγοριών της ΕΠΣΔ να έχουν μια καλή πορεία, σε όλους τους παίκτες υγειά και καλή δύναμη, όπως επίσης καλή δύναμη σε όσους ασχολούνται ενεργώς με το ποδόσφαιρο.  
Επίσης, ευχαριστεί το Δήμο Ρόδου, τη δημοτική κοινότητα Πυλώνας τη ΔΕΡΜΑΕ, και το φίλαθλο κόσμο για τη στήριξη.