Κανονικά στους πίνακες οι αξιολογημένοι διαιτητές της Δωδεκανήσου

Κανονικά στους πίνακες οι αξιολογημένοι διαιτητές της Δωδεκανήσου

Κανονικά στους πίνακες οι αξιολογημένοι διαιτητές της Δωδεκανήσου

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 242 ΦΟΡΕΣ

Πέρασαν επιτυχώς τα τεστ της ΚΕΔ / ΕΟΚ οι Γιώργος Ξανθός και Άρης Φάκαρος

Επιστρέφουν σήμερα στη Ρόδο οι αξιολογημένοι διαιτητές του Συνδέσμου Δωδεκανήσου, Γιώργος Ξανθός (Α1) και Άρης Φάκαρος (Α2), οι οποίοι συμμετείχαν στο τριήμερο επιμορφωτικό σεμινάριο της ΚΕΔ / ΕΟΚ στην Πάτρα (19-21/9).

Το σεμινάριο πραγματοποιήθηκε στο αμφιθέατρο του Πανεπιστημίου Πατρών και η τελική εντύπωση όλων ήταν πολύ θετική για την όλη διοργάνωση. Ο Σύνδεσμος Αχαΐας / Ηλείας, ο οποίος ανέλαβε την οργάνωση και φιλοξενία του σεμιναρίου, με αφορμή μάλιστα και τα 40 χρόνια λειτουργίας του, πήρε τα εύσημα των συμμετεχόντων διαιτητών της Α1 και της Α2 κατηγορίας απ’ όλη την Ελλάδα που άγγιξαν στους 150 σε αριθμό!

Ομιλητές στο σεμινάριο ήταν οι Στέλιος Συμεωνίδης, Κώστας Κορομηλάς και Νίκος Πιτσίλκας καθώς επίσης και ο Κώστας Ρήγας ο οποίος αναφέρθηκε στο κομμάτι που αφορούσε τους διεθνείς ρέφερις.
Στο πλαίσιο του σεμιναρίου, πραγματοποιήθηκαν και τα αγωνιστικά τεστ τα οποία πέρασαν επιτυχώς τα μέλη του ΣΔΚΔ κι είναι έτοιμα να σφυρίξουν και φέτος στα πρωταθλήματα των εθνικών κατηγοριών.

Τελευταία σεζόν για Ξανθό
Για τελευταία φορά μπαίνει στους πίνακες αξιολογημένων διαιτητών ο Γιώργος Ξανθός καθώς του χρόνου θα τον «πιάσει» το ηλικιακό όριο (50 ετών) που ισχύει φέτος για τους γεννηθέντες το 1966.
Σε αυτή την τελευταία σεζόν θέλει να καλύψει και το χαμένο έδαφος της περσινής χρονιάς αλλά και να του δοθεί μία ευκαιρία να σφυρίξει αγώνα της Basket League, ως επιστέγασμα της μακράς του πορείας στο χώρο της ελληνικής διαιτησίας.
Ο ίδιος στο facebook ανήρτησε φωτογραφία από τα τεστ με το μήνυμα «Κάπως έτσι ξεκίνησε το ταξίδι μου στη διαιτησία και κάπως έτσι τελειώνει!!!!».

Τοπικό σεμινάριο το Σαβ/κο
Εδώ και καιρό είναι προγραμματισμένο το τοπικό επιμορφωτικό σεμινάριο του Συνδέσμου από το οποίο θα περάσουν οι διαιτητές τόσο της Ρόδου όσο και του βορείου συγκροτήματος.
Το Σάββατο από τις 20.00’ έως τις 22.00’ τα μη αξιολογημένα μέλη του ΣΔΚΔ θα κάνουν μία ώρα μάθημα και μετά θα περάσουν από αγωνιστικά τεστ ενώ το πρωί της Κυριακής (10.00’-11.30’) θα κάνουν άλλη μία ώρα μάθημα και την τελευταία μισή ώρα θα περάσουν από γραπτές εξετάσεις.
Η όλη διαδικασία θα φιλοξενηθεί στο κλειστό γυμναστήριο του Βενετοκλείου.
Αξίζει να σημειωθεί πως όσοι δεν καταφέρουν να περάσουν, θα έχουν δεύτερη ευκαιρία μετά από ένα μήνα.

Για αξιολόγηση ο Αγγελής
Από τα μέλη του Συνδέσμου Δωδεκανήσου, ως επιλογή για συμμετοχή στα φετινά τεστ αξιολόγησης, φέρεται να είναι ο Αργύρης Αγγελής ο οποίος ταξίδεψε την προηγούμενη εβδομάδα στην Αθήνα, μαζί με τον Γιώργο Αντωνίου, και παρακολούθησε το σεμινάριο για τους διαιτητές Β’ και Γ’ εθνικής, ύστερα από απόφαση του προέδρου του ΣΔΚΔ, Άρη Φάκαρου, και της ΚΕΔ / ΤΕ ΕΟΚ.

Διαβάστε ακόμη

Έκλεισε τη σεζόν με αξιοπρέπεια ο Κολοσσός H Hotels Collection

Κορυφαίες επιδόσεις παγκοσμίως από τον βετεράνο Παντελή Χρυσοχό σε μήκος και τριπλούν

«Θέλουμε έναν ανταγωνιστικό Ταξιάρχη»

Φοίβος: Θέλουν να κάνουν «διπλό» στη Χίο

Σκοπός η ισοφάριση, δεδομένη η κοινωνική ευαισθησία του Κολοσσού H Hotels Collection!

Μεγάλη πρόκριση στον τελικό για τη Μικτή Κ16 της ΕΠΣΔ

Τη Δευτέρα αναχωρεί ο Φοίβος

Ρήξη πρόσθιου χιαστού ο Νίκος Καμαριανός!