Η γιορτή καρυδιού στη Διμυλιά

Μ΄ ένα πλούσιο Πολιτιστικό Πρόγραμμα, αλλά, κυρίως, με τη συμμετοχή όλων των κατοίκων του χωριού, πραγματοποιείται και φέτος η μεγάλη Γιορτή Καρυδιού στη Διμυλιά.

Συγκεκριμένα, την Κυριακή 2 Οκτωβρίου, ο Πολιτιστικός Σύλλογος Διμυλιάς - Ελεούσας "Το Φουντουκλί", διοργανώνει την 10η  Γιορτή Καρυδιού, στην οποία συμμετέχουν όλες, σχεδόν, οι νοικοκυρές, οι οποίες, με αγνά υλικά παρασκευάζουν με πολύ μεράκι τακάκια και καρυδόπιτες, με σκοπό να τα προσφέρουν στον κόσμο που θα επισκεφθεί τον χώρο της Γιορτής.
Αξιοσημείωτο το γεγονός ότι θα υπάρχουν λεωφορεία για την εξυπηρέτηση του κόσμου, που θα αναχωρήσουν από τον Άγιο Φραγκίσκο.

Στη σχετική ανακοίνωση του Συλλόγου αναφέρονται τα εξής:
Την Κυριακή 2 Οκτωβρίου 2016 ο πολιτιστικός σύλλογος Διμυλιάς-Ελεούσας “Το Φουντουκλί” σας προσκαλεί στην 10η γιορτή καρυδιού.
Τακάκια-Δίπλες-Καρυδόπιτες-Φτιαγμένα όλα με αγνά υλικά από τις νοικοκυρές του χωριού μας με πολύ αγάπη και μεράκι για εσάς.
Στην είσοδο της εκδήλωσης θα σας γλυκάνουμε με γιαούρτι, μέλι και καρύδι.

Φέτος την εκδήλωσή μας θα τιμήσει με την παρουσία του το χορευτικό συγκρότημα Αργυρούπολης “Η χοροέκφραση”, αλλά και παραδοσιακούς χορούς από τα  χορευτικά τμήμα από την Ψίνθο και τα Μάσσαρι που θα χορέψουν χορούς του  τόπου μας.
Ο Μηνάς Λεντής με την ορχήστρα του θα είναι μαζί μας για ένα υπέροχο παραδοσιακό-λαϊκό γλέντι.
Για την μετακίνησή σας θα υπάρχει λεωφορείο από τον Άγιο Φραγκίσκο.
Ώρα αναχώρησης από Ρόδο 3.30 μ.μ.
Ώρα επιστροφής από Διμυλιά
8.00 μ.μ.