Την Κυριακή ο 27ος  Θαλάσσιος Μαραθώνιος στη Ρόδο

Την ερχόμενη Κυριακή θα πραγματοποιηθεί ο 27ος  Θαλάσσιος Μαραθώνιος, στην παραλία του Ενυδρείου. Στις 17:30 θα γίνει η έναρξη του αγώνα και  θα είναι όλοι εκεί για να δουν από κοντά και να θαυμάσουν τους αθλητές.

Για μία ακόμη φορά, ο Υγρός Στίβος Ρόδου, διοργανώνει την συγκεκριμένη εκδήλωση, η οποία αποτελεί τον θεσμοθετημένο ετήσιο Αγώνα Κολύμβησης Ανοιχτής Θάλασσας, που εδώ και 27 χρόνια τώρα, σημειώνει τεράστια επιτυχία.

Το συγκεκριμένο άθλημα, οδήγησε στην καθιέρωση του αγωνίσματος στο Ολυμπιακό Πρόγραμμα και έχει προσδώσει ιστορική σημασία στην ομάδα και στον αγώνα αυτό, αφού αριθμεί πολλά μετάλλια. Επίσης αποτελεί  τη μοναδική συμμετοχή σε Πανευρωπαϊκούς αγώνες μέχρι σήμερα για τον Υγρό Στίβο Ρόδου και βέβαια το πρόσφατο Αργυρό Ολυμπιακό Μετάλλιο στους Ολυμπιακούς του Ρίο με το Σπύρο Γαννιώτη.

Στον αγώνα κολύμβησης, μπορούν να συμμετάσχουν παιδιά κάθε ηλικίας, από 0-5 ετών, κλιμακωτά σε αποστάσεις, έως την Elite που κολυμπάει την Ολυμπιακή απόσταση.

Το αγώνισμα αναμένεται να προκαλέσει μεγάλο ενδιαφέρον, αφού μάλιστα αποτελεί ιδανικό κλείσιμο της αγωνιστικής Διλογίας  μετά το «Τρίαθλο Ρόδος 2016» της περασμένης Κυριάκης και τη μετάβαση από τη θερινή στη χειμερινή περίοδο για την ομάδα των Πρωταθλητών.

Σε όλους τους νικητές, κάθε ηλικιακής κατηγορίας θα δοθούν Μετάλλια, ενώ στους  μεγάλους νικητές θα  απονεμηθούν Κύπελλα. Το πιο σημαντικό είναι, το ζεστό χειροκρότημα που θα χαρίσει ο κόσμος σε αυτά τα παιδιά για την προσπάθεια που θα καταβάλλουν.
Πληροφορίες για τον αγώνα:
2241037802 και 6934411866