Με τη δύναμη της έδρας ο Αντίμαχος

Με τη δύναμη της έδρας ο Αντίμαχος

Με τη δύναμη της έδρας ο Αντίμαχος

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 145 ΦΟΡΕΣ

Στο πρώτο παιχνίδι της περιόδου ως οικοδεσπότης, επιβλήθηκε 4-1 του Άρη, που διαμαρτυρήθηκε για το πρώτο από τα δύο πέναλτι, που δόθηκαν στους «ερυθρόλευκους»

Τη δύναμη της έδρας του από το πρώτο παιχνίδι απέδειξε χθες ο Αντίμαχος με τη νίκη και το εμφατικό 4-1 απέναντι στον Άρη. Στα πρώτα λεπτά της αναμέτρησης οι γηπεδούχοι κατάφεραν να κερδίσουν την κατοχή και να κάνουν το παιχνίδι τους, με τον Άρη πια γύρω στο ημίωρο να καταφέρνει να ισορροπήσει για να διεκδικήσει από κει και πέρα κάτι καλύτερο.

Στο 33’ παρόλα αυτά, σε μια φάση που διαμαρτυρήθηκαν οι «κιτρινόμαυροι», ο Αντίμαχος κέρδισε το πέναλτι και μπήκε μπροστά στο σκορ με τον Πη.

Στο 1-0 έληξε το ημίχρονο, αλλά στο ξεκίνημα της επανάληψης ο Άρης προσπάθησε να ελέγξει το ρυθμό για ένα 15λεπτο περίπου, χωρίς ωστόσο, να ισοφαρίσει.

Αντιθέτως, ο Αντίμαχος ήταν αυτός που πέτυχε με το Σωτίρι το 2-0 στο 59’ κι έθεσε τις βάσεις για τη νίκη.

Όταν οι φιλοξενούμενοι μείωσαν με αυτογκόλ του Ζιώγα τέσσερα λεπτά μετά, οι παίκτες του Γιώργου Σταμάτη αντέδρασαν, χάνοντας κατ’ αρχάς στο 73’ πέναλτι με τον Μποϊλή, όμως σκόραραν στο 82’ και το 89’ με τον Πη και το Βλαντιμίροφ αντιστοίχως, διαμορφώνοντας έτσι το τελικό σκορ.

Φάσεις και γκολ
12’ Εκτέλεση φάουλ του Θωνιάτη, ο Σωτίρι έπιασε την κεφαλιά αλλά η μπάλα πέρασε ψηλά άουτ.

33’ Ανατροπή του Ατσαλάκη μέσα στην περιοχή, και ο Ωραιόπουλος υπέδειξε πέναλτι, που εκτέλεσε εύστοχα ο Πης, με τους φιλοξενούμενους όμως, να διαμαρτύρονται εντόνως. 1-0

40’ Ο Μάλλιος εκμεταλλεύτηκε τη σέντρα από αριστερά και σούταρε αλλά ο Μιαούδης απέκρουσε σε κόρνερ.

43’ Σέντρα του Ατσαλάκη από δεξιά και σουτ από τον Μποϊλή, που έδιωξε σε κόρνερ ο Βαρέλης.

55’ Μετά από εκτέλεση φάουλ του Κοντόγιαννου, ο Μπαϊρακτάρης δεν μπόρεσε για λίγο να μπει στην πορεία της μπάλας και να σκοράρει.

58’ Νέο φάουλ που εκτέλεσε ο Κοντόγιαννος αλλά ο Μιαούδης έδιωξε εντυπωσιακά στη δεξιά του γωνία.

59’ Ο Χατζησουλεϊμάν μετά από εκτέλεση φάουλ, τροφοδότησε τον Σωτίρι, ο οποίος με κεφαλιά έκανε το 2-0.

65’ Ο Μιαούδης απέκρουσε το δυνατό σουτ του Μαρκόπουλου και στη συνέχεια της φάσης ο Συμεωνίδης έκανε τη συρτή σέντρα, όμως ο Ζιώγας στην προσπάθειά του να διώξει, έστειλε την μπάλα στα δίχτυα της ομάδας του, για το 2-1.

73’ Νέο πέναλτι για τον Αντίμαχο μετά από ανατροπή του Θωνιάτη. Την εσχάτη των ποινών εκτέλεσε ο Μποϊλής, όμως ο Βαρέλης μπλόκαρε στη δεξιά του γωνία.

82’ Ο Πης έκλεψε την μπάλα από αντίπαλο και πλάσαρε για το 3-1.

86’ Σε αντεπίθεση, ο Μπεκιρλάρι έκανε το σουτ και είδε την μπάλα να περνάει λίγο πάνω από το οριζόντιο δοκάρι.

89’ Ωραίος συνδυασμός Θωνιάτη και Βλαντιμίροφ, με τελική πάσα για τον Μπεκιρλάρι, ο οποίος από κοντά πλάσαρε για το 4-1.

90’ Σουτ του Μάλλιου από κοντά, έδιωξε ο Μιαούδης.

Από τον Αντίμαχο διακρίθηκαν οι Πης, Θωνιάτης και Σωτίρι ενώ από τον Άρη ο Μαρκόπουλος.

Διαμαρτυρίες υπήρξαν για το πρώτο πέναλτι του Αντίμαχου, από τον Άρη προς το διαιτητή Ωραιόπουλο, που είχε βοηθούς τους Φραγκιαδάκη και Παγώνη.

Αντίμαχος: Μιαούδης, Καράλιαμης (46’ Κόκκαλης ), Σωτίρι, Ζιώγας, Ιωαννίδης, Χατζησουλεϊμάν, Βλαντιμίροφ, Θωνιάτης, Ατσαλάκης (67’ Συνεσίου), Μποϊλής, Πης (85’ Μπεκιρλάρι).

Άρης: Βαρέλης, Κοτσίκος (86’ Θοδωρής ), Τσελεπίδης, Ζαρκαδούλας, Γκίκας, Συμεωνίδης (84’ Μπαδιεριτάκης ), Κοντόγιαννος, Μαρκόπουλος, Πατσιαούρας, Μάλλιος, Μπαϊρακτάρης (70’ Παρδαλός).

Διαβάστε ακόμη

Μεγάλη πρόκριση στον τελικό για τη Μικτή Κ16 της ΕΠΣΔ

Τη Δευτέρα αναχωρεί ο Φοίβος

Ρήξη πρόσθιου χιαστού ο Νίκος Καμαριανός!

Συνέχεια στις διοργανώσεις του Ομίλου Αγωνιστικού Μπριτζ Ρόδου

Τα αποτελέσματα του διασυλλογικού πρωταθλήματος στίβου Κ18

ΠΑΕ Διαγόρας: Την προσεχή Τετάρτη με τον Γιούχτα

Ακουσίλαος Φανών: Ανανέωσε και ο Καλοπέτρης

Αστέρας Παστίδας: Αποχωρεί ο Λιαμής, σήμερα η Γ.Σ.