Αθωώθηκε 25χρονη κατηγορούμενη  για κλοπή χρυσών από τον πρώην φίλο της

Αθώα κρίθηκε από το Αυτόφωρο Μονομελές Πλημμελειοδικείο Ρόδου 25χρονη Νιγηριανή η οποία κατηγορήθηκε για κλοπή διαφόρων χρυσών κοσμημάτων και χρημάτων από τον 68χρονο πρώην φίλος της!

 

Πιο συγκεκριμένα, η υπόθεση πήρε το δρόμο της δικαιοσύνης μετά από καταγγελία που έκανε σε βάρος της 25χρονης αλλοδαπής στις 22 Σεπτεμβρίου ο 68χρονος ημεδαπός πρώην φίλος της.

Σύμφωνα με την καταγγελία που έγινε στον Αστυνομικό Σταθμό Αφάντου η Νιγηριανή κατηγορούνταν ότι δύο ημέρες νωρίτερα (στις 20 Σεπτεμβρίου) στις 11 το πρωί πήγε στο σπίτι του 68χρονου ημεδαπού και αφαίρεσε από το συρτάρι της κρεβατοκάμαρας του 5 χρυσά ρολόγια, δύο δακτυλίδια χρυσά, ένα χρυσό σταυρό με καδένα, συνολικής αξίας 5000 ευρώ κατά δήλωση του παθόντα καθώς και το χρηματικό ποσό των 2000 ευρώ.

Μετά την καταγγελία έγινε έρευνα στο χώρο της αλλοδαπής χωρίς να βρεθούν τα κλοπιμαία και η ίδια συνελήφθη και προσήχθη, συνοδευόμενη από το δικηγόρο της κ. Σταύρο Παναγιωτακόπουλο ενώπιον της Εισαγγελέως Πλημμελειοδικών Ρόδου η οποία της άσκησε ποινική δίωξη για κλοπή και την παρέπεμψε στο αυτόφωρο.

Η δίκη έγινε την περασμένη Πέμπτη και ενώπιον του δικαστηρίου τόσο η 25χρονη Νιγηριανή όσο και ο συνήγορος υπεράσπισής της στην αγόρευσή του επεσήμαναν πως η καταγγελία έγινε από τον 68χρονο για λόγους αντεκδίκησης καθώς η νεαρή κοπέλα του ζήτησε να χωρίσουν!

Τελικά το δικαστήριο κάνοντας δεκτούς τους αυτοτελείς ισχυρισμούς του συνηγόρου υπεράσπισης κ. Παναγιωτακόπουλο, αθώωσε την 25χρονη αλλοδαπή.