Ξεκίνησαν πριν απο λίγο οι έρευνες για τον μικρό Μπεν

Πολυμελές κλιμάκιο της Βρετανικής αστυνομίας βρίσκεται από νωρίς το πρωί στο νησί της Κω για να διεξαγάγει έρευνες για τον εντοπισμό του μικρού Μπεν του παιδιού που χάθηκε  πριν  25 χρόνια όταν βρισκόταν στο νησί με την οικογένεια του για διακοπές.

Το κλιμάκιο αποτελείται από 15 περίπου αστυνομικούς  και συνεπικουρείται από ειδικούς επιστήμονες οι οποίοι θα βοηθήσουν στην διενέργεια έρευνας στους χώρους που πιθανόν να βρίσκεται θαμμένος ο μικρός Μπεν  κάτι που σύμφωνα με μαρτυρία έχει συμβεί με δράστη οδηγό μηχανήματος που σκότωσε κατά λάθος τον μικρό στην διάρκεια εργασιών και μετά τον έθαψε.

Η περιοχή που θα γίνουν οι έρευνες  είναι κοντά στο σημείο όπου είχε χαθεί το παιδί στις 24 Ιουλίου του 1991  στην περιοχή «Ηρακλής» και έχει ήδη χαρτογραφηθεί για να ξεκινήσουν άμεσα οι έρευνες.

Λόγω του μεγάλου ενδιαφέροντος που υπάρχει στην Βρετανία για την υπόθεση αυτή στο νησί της Κω βρίσκονται περίπου είκοσι δημοσιογράφοι ενώ τις έρευνες εποπτεύουν και  υπάλληλοι των ελληνικών υπηρεσιών.

Σημειώνεται πάντως ότι ανάλογες έρευνες είχαν γίνει και πριν από μερικά χρόνια στην ευρύτερη περιοχή χωρίς όμως αποτέλεσμα.

Φωτογραφίες http://www.kosvoice.gr/