Πήγασος Κρεμαστής: Στη Ρόδο η Κατερίνα Χαλκιά

Πήγασος Κρεμαστής: Στη Ρόδο η Κατερίνα Χαλκιά

Πήγασος Κρεμαστής: Στη Ρόδο η Κατερίνα Χαλκιά

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 346 ΦΟΡΕΣ

Η πολύπειρη αθλήτρια θα ενσωματωθεί εντός της εβδομάδας στην προετοιμασία , εν όψει της πρεμιέρας της Α2 γυναικών

Όσο πλησιάζει η ημερομηνία έναρξης του πρωταθλήματος της Α2 εθνικής κατηγορίας γυναικών (16 Οκτωβρίου), τόσο αυξάνεται η ένταση στις προπονήσεις του νεοφώτιστου Πήγασου καθώς ο στόχος είναι να φανεί όσο το δυνατόν πιο έτοιμος στο κρίσιμο εντός έδρας παιχνίδι με τα Μελίσσια.

Ένα θετικό αποτέλεσμα στο πρώτο ματς της σεζόν και μάλιστα απέναντι σε μία ομάδα που θεωρείται στα μέτρα του Πήγασου, είναι απαραίτητο ούτως ώστε να ξεκινήσει ιδανικά το «κυνήγι» της παραμονής.

Στο πλαίσιο, λοιπόν, της καλύτερης προετοιμασίας, αναμένεται να έρθει στη Ρόδο εντός της εβδομάδας (πιθανότατα την Πέμπτη) η Κατερίνα Χαλκιά η οποία διαμένει μόνιμα στην Αθήνα και θα ενισχύει την ομάδα στους αγώνες. Είναι χαρακτηριστικό πως στο παιχνίδι του Κυπέλλου με την Αγία Παρασκευή συνάντησε για πρώτη φορά την καινούρια της ομάδα στο γήπεδο κι έπαιξε χωρίς να έχει προηγηθεί έστω και μία προπόνηση με τα υπόλοιπα κορίτσια του Στέλιου Κωνσταντινίδη.

Από τη στιγμή που η έμπειρη Χαλκιά αποτελεί σημαντικό «εργαλείο» του Πήγασου στη φετινή Α2, είναι απαραίτητο να ενσωματωθεί στην ομάδα την περίοδο της προετοιμασίας, έστω και για λίγες μέρες. Μάλιστα, είναι πολύ πιθανό να δοθεί κι ένα φιλικό την επόμενη εβδομάδα για να είναι παρούσα και η Χαλκιά.

Όσον αφορά στην απόκτηση μίας σέντερ από την κοινοτική αγορά, ο Πήγασος έχει κατασταλάξει σε μία αθλήτρια σερβικής καταγωγής η οποία θα κάνει τη διαφορά στο παρκέ. Έχει κατατεθεί οικονομική πρόταση και αναμένεται η απάντηση από τον εκπρόσωπό της.

Διαβάστε ακόμη

Μεγάλη πρόκριση στον τελικό για τη Μικτή Κ16 της ΕΠΣΔ

Τη Δευτέρα αναχωρεί ο Φοίβος

Ρήξη πρόσθιου χιαστού ο Νίκος Καμαριανός!

Συνέχεια στις διοργανώσεις του Ομίλου Αγωνιστικού Μπριτζ Ρόδου

Τα αποτελέσματα του διασυλλογικού πρωταθλήματος στίβου Κ18

ΠΑΕ Διαγόρας: Την προσεχή Τετάρτη με τον Γιούχτα

Ακουσίλαος Φανών: Ανανέωσε και ο Καλοπέτρης

Αστέρας Παστίδας: Αποχωρεί ο Λιαμής, σήμερα η Γ.Σ.