Συζήτηση για συμβιβασμό ανάμεσα στην Καλλιθέα και τον Δήμο Ρόδου!

Αποφασισμένη να ακολουθήσει το δρόμο της δικαιοσύνης και ν’ αναζητήσει το δίκιο της στις δικαστικές αίθουσες, καταθέτοντας αίτημα για ασφαλιστικά μέτρα, ήταν η Καλλιθέα η οποία είχε κιόλας αναθέσει την υπόθεση σε δικηγόρο.

Ωστόσο, θα ήταν η έσχατη λύση αν ο δήμαρχος Ρόδου, Φώτης Χατζηδιάκος, δε δεχόταν να γίνει εκτενής συζήτηση περί του θέματος απαγόρευσης εισόδου της ομάδας στο κλειστό Φαληρακίου.

Χθες το πρωί έγινε η συνάντηση με το δήμαρχο ο οποίος δεσμεύτηκε να ασχοληθεί πιο …ζεστά με την υπόθεση και να βρει οριστική λύση ούτως ώστε η Καλλιθέα να επιστρέψει στο γήπεδο.

Κι επειδή το πρόβλημα δεν αφορούσε μόνο στη στέρηση δικαιώματος χρήσης του δημοτικού γηπέδου αλλά είχε και «κρούσμα» ρατσιστικής συμπεριφοράς από δημοτικό υπάλληλο, προτάθηκε να τελειώσει μια και καλή το άτυχο και δυσάρεστο περιστατικό με κατ’ ιδίαν συνάντηση των δύο πλευρών, του Βασίλη Εκινέ και του φύλακα του γηπέδου.

Εν τω μεταξύ, η ομάδα συνεχίζει την προετοιμασία της για το πρωτάθλημα. Τη Δευτέρα γυμνάστηκε στο Καρακόνερο και χθες στο Κολλέγιο (επί πληρωμή) ενώ την προσεχή Κυριακή είναι πολύ πιθανό να διεξαχθεί τελικά το φιλικό παιχνίδι με τον Ιπποκράτη το οποίο αναβλήθηκε την προηγούμενη εβδομάδα.