Ο Καστελλοριζιός της χρονιάς

Ο Καστελλοριζιός της χρονιάς

Ο Καστελλοριζιός της χρονιάς

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 513 ΦΟΡΕΣ

Ο Allan (Αγαπητός) Cresswell, από τη Δυτική Αυστραλία, o οποίος δημιούργησε το 2007 την ιστοσελίδα με τίτλο Castelorizo Family History, κέρδισε τον τίτλο του Καστελορίζιου της Χρονιάς, από τον Σύνδεσμο Καστελοριζίων Βικτώριας.

Ο πρόεδρος του οργανισμού Dr Nick Lolatzis, είπε: "Ο Allan Creswell έχει επιτύχει κάτι πραγματικά συναρπαστικό στο χώρο της γενεαλογίας. Αυτό το γνωρίζουν όλοι στην Αυστραλία που η καταγωγή τους είναι από το Καστελόριζο. Σε μια εποχή που η τεχνολογία προσφέρει όλον αυτόν τον καταιγισμό των πληροφοριών,όχι απαραίτητα έγκυρων, η ιστοσελίδα του Allan αποτελεί μία αξιόπιστη πηγή, τρομερά λεπτομερειακή και προσβάσιμη.

Το μέγεθος του έργου που ανάλαβε ο Allan, η αποφασιστικότητά του να το συνεχίσει και να το φέρει σε πέρας, είναι πραγματικά άξια θαυμασμού και συγχαρητηρίων. Αποτελεί έμπνευση και βεβαίωση ότι, όταν κάποιος είναι οπλισμένος με αποφασιστικότητα, μπορεί να επιτύχει το στόχο του.

Θα ήθελα να τονίσω ότι έχει κάνει μία ανεκτίμητης αξίας προσφορά στην πατριά των Καστελοριζίων, όχι μόνο με την ιστοσελίδα και τα θέματα που συνδέονται με την γενεαλογία των Καστελοριζίων, αλλά και σε πολλούς άλλους τομείς που έχουν σχέση με την πατριά των Καστελοριζίων".

Στη συνέχεια, ο πρόεδρος αναφέρεται σε συγκεκριμένους τομείς που δείχνουν την πολύπλευρη, όσο και ενδιαφέρουσα προσφορά του Cresswell στην πατριά των Καστελοριζίων της Δυτ. Αυστραλίας.
Να σημειωθεί ότι η τιμητική διάκριση θα αποδοθεί στον εξαίρετο συμπολίτη μας στις 8 Οκτώβρη, στην ταβέρνα του Yianni στο Kew της Μελβούρνης.

"Ο Allan είναι πάντα διαθέσιμος να βοηθήσει οποιονδήποτε ερευνά τις ρίζες του, χωρίς καμμία απολύτως επιβάρυνση" καταλήγει ο Δρ Λολατζής.

(Πηγή: neoskosmos.com)

Διαβάστε ακόμη

Αποστολή Ιατρικού Κλιμακίου στο Καστελλόριζο από την ΠνΑι μέσω της εταιρείας «ΓΑΛΗΝΟΣ» και σε συνεργασία με τον Ιατρικό Σύλλογο Ρόδου και τον Οδοντιατρικό Σύλλογο Δωδεκανήσου

Τουρισμός: H Eλλάδα κερδίζει πόντους στην επιμήκυνση της σεζόν

Δρομολόγια προς Καστελλόριζο από τη Dodekanisos Seaways

Μήνυμα Δένδια από το Καστελόριζο για το Πάσχα: «Βαθιά ευγνωμοσύνη για όσους υπερασπίζονται τα σύνορα της πατρίδας μας»

Ο Νίκος Δένδιας κατέθεσε στεφάνι στο μνήμα της Κυράς της Ρω

Δήμαρχος Μεγίστης: «Έχουμε ανάγκη για έναν τουλάχιστον γιατρό γενικής ιατρικής»

"Μαθαίνω να παίζω -Μαθαίνω να ζω στο Καστελλόριζο"

Στο Καστελλόριζο η Ολυμπιακή Φλόγα - Φωτογραφίες