Με Ορφανίδη στον πάγκο της η Ρόδος, επιστρέφει ο Παπαστεργίου!

Με Ορφανίδη στον πάγκο  της η Ρόδος,  επιστρέφει ο Παπαστεργίου!

Με Ορφανίδη στον πάγκο της η Ρόδος, επιστρέφει ο Παπαστεργίου!

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 436 ΦΟΡΕΣ

Στον πάγκο των «ελαφιών» θα βρίσκεται στο σημερινό παιχνίδι με την Προοδευτική ο νέος…παλιός προπονητής τους. Ένας παλιός γνώριμος αναλαμβάνει ξανά τη θέση του γενικού αρχηγού!

Το σημερινό παιχνίδι της 3ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής κατηγορίας με την Προοδευτική, το οποίο θα ξεκινήσει στις 4 το απόγευμα στο Δημοτικό Γήπεδο της Νίκαιας, θα είναι αυτό που ουσιαστικά θα επισημοποιήσει την επιστροφή του Σάββα Ορφανίδη στην τεχνική ηγεσία της Ρόδου, μετά από διάλειμμα λίγων εβδομάδων.

Ο προπονητής των πρωταθλητών Δωδεκανήσου τα βρήκε σε όλα με τους παράγο -ντες της νέας διοίκησης που θα αναλάβει τις τύχες των «ελαφιών» την ερχόμενη Τετάρτη στη Γενική Συνέλευση του ΕΒΕΔ, οι άνθρωποι της απερχόμενης δεν έφεραν την παραμικρή αντίρρηση και συμφώνησαν στην πρόταση ο Σάββας Ορφανίδης να αναλάβει άμεσα, με το σκεπτικό πως δεν πρέπει να χαθεί ούτε μέρα.

Η προετοιμασία ενόψει του αυριανού αγώνα με την Προοδευτική θα ολοκληρωθεί σήμερα το πρωί με χαλάρωμα στο βοηθητικό του Δημοτικού Σταδίου από τον γυμναστή και για λίγο καιρό υπηρεσιακό τεχνικό Δημήτρη Γκάιδα (παρών θα είναι και ο Ορφανίδης), ενώ στην Αθήνα θα ταξιδέψουν οι παρακάτω ποδοσφαιριστές:

Χειμωνέττος, Ράντζα, Καντιμοίρης, Κουρούπης, Καμπούρης, Τζιβίλογλου, Νικήτας, Κωνσταντίνου, Χατζηλιόντας, Τάντιτς, Ιμεραλιλάι, Ευγενικός, Ατματσίδης, Βολονάκης Αμανατίδης, Δημητριάδης και Στάτης.

Επιστροφή Παπαστεργίου!
Ο Σάββας Ορφανίδης δεν είναι το μοναδικό πρόσωπο της περσινής ομάδας που έφυγε και επιστρέφει.
Τις υπηρεσίες του θα προσφέρει ξανά, από τη νευραλγική θέση του γενικού αρχηγού, και ο Κώστας Παπαστεργίου, καλύπτοντας ένα μεγάλο κενό, που από τη στιγμή της αποχώρησής του ουδέποτε αναπληρώθηκε.

Διαβάστε ακόμη

Η εμπιστοσύνη στον Ντόστανιτς και το πλάνο του Διαγόρα τη νέα σεζόν

Μικτές ΕΠΣΔ: Έτοιμοι να πάνε στον τελικό

Για μια θέση στον τελικό του Final Four Ανδρών στο μπάσκετ

Επιπλέον παιχνίδια στο πρόγραμμα του τοπικού βόλεϊ

Τα αποτελέσματα της αντοχής στο τοπικό πρωτάθλημα ποδηλασίας δρόμου

Η ήττα του Κολοσσού H Hotels Collection στο Περιστέρι και οι… διασωθέντες Γκάουντλοκ και Μπραΐκοβιτς

Τη Δευτέρα στη Χίο ο Φοίβος για νέες βάσεις ανόδου

Το Ροδίων Άθλησις στο Περιφερειακό Πρωτάθλημα ενόργανης γυμναστικής Παγκορασίδων