Μια μικρή ζούγκλα στη Ρόδο!

Σε μινι... ζούγκλα έχει μετατραπεί ο χώρος που βρίσκεται δίπλα απο το Ορφανοτροφείο Θηλέων Ρόδου, στη Ρήγα Φεραίου, αφού τα χόρτα έχουν ξεπεράσει το ένα μέτρο, δίχως να συγκινείται η υπηρεσία πρασίνου του δήμου!

Σύμφωνα με καταγγελίες των κατοίκων, τα χόρτα έχουν ξεπεράσει το ένα μέτρο και εδώ και αρκετούς μήνες, τα τρωκτικά κάνουν... πάρτι τόσο στο οικόπεδο, όσο και στην κατοικημένη πολυκατοικία που βρίσκεται ακριβώς από δίπλα.

Μάλιστα, σύμφωνα με τους κατοίκους, έχει ήδη ζητηθεί απο την υπηρεσία πρασίνου του δήμου, να κόψουν τη μίνι... ζούγκλα, γεγονός που ακόμη δεν έχει πραγματοποιηθεί. Αξίζει να σημειωθεί, πως ο ακάλυπτος αυτός χώρος αποτελεί την αυλή ενός εγκαταλελειμμένου κτιρίου που βρίσκεται επί της Ρήγα Φεραίου, ενώ σύμφωνα με τους κατοίκους, ο δήμος έχει αποδεχθεί ότι είναι δική του ευθύνη ο καθαρισμός του οικοπέδου αυτού.

Έτσι λοιπόν οι κάτοικοι της διπλανής ακριβώς πολυκατοικίας, δεν μπορούν να παρέμβουν προκειμένου να καθαριστεί το οικόπεδο, αφού εαν αυτό συμβεί φοβούνται ότι θα έχουν μπλεξίματα!