Δευτέρα ο αγώνας του Ιάλυσου με την Κηφισιά  στο Οικονομίδειο

Στην Ιαλυσό, μάλλον πρέπει να αρχίσουν να συνηθίζουν τη Δευτέρα!. Γιατί κι ο επόμενος εντός έδρας αγώνας (ο δεύτερος σερί) με αντίπαλο την Κηφισιά, θα διεξαχθεί την ερχόμενη Δευτέρα 10 Οκτωβρίου, καθώς γίνεται δεκτό το αίτημα που κατέθεσε στην ΕΠΟ η Αθηναϊκή ομάδα. Ο λόγος φυσικά που προβάλουν οι ομάδες, είναι ο γνωστός της έλλειψης εισιτηρίων για να έρθουν στο νησί μας.

Ο ίδιος λόγος πάντως ισχύει και για τον Ιάλυσο, που σύμφωνα με τις υπάρχουσες πληροφορίες, ζήτησε να παίξει Δευτέρα στα πλαίσια της 6ης αγωνιστικής, κατά την οποία αντιμετωπίζει τον Εργοτέλη στην Κρήτη.

ΠΡΩΙΝΗ Η ΧΘΕΣΙΝΗ ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ
Στο μεταξύ με αφορμή τον αγώνα της Δευτέρας με την Κηφισιά στο «Οικονομίδειο», ο Ηλίας Φυντάνης γύμνασε χθες το πρωί τους παίκτες του πάνω στον τομέα της φυσικής κατάστασης, ενώ το απόγευμα τους έδωσε ρεπό.

Παράλληλα ο ίδιος αναχώρησε το απόγευμα για την Αθήνα, για να πάρει τα πράγματά του και να εγκατασταθεί πλέον μόνιμα στο νησί μας.

Στην Αθήνα ωστόσο, ο τεχνικός του Ιάλυσου θα έχει την ευκαιρία να συνομιλήσει και με παίκτες, που ενδεχομένως να μεταγραφούν στον Ιάλυσο, για να καλύψουν τις ανάγκες του  ρόστερ και να βοηθήσουν την ομάδα στην περαιτέρω πορεία της στο πρωτάθλημα.

Η Διοίκηση του Ιάλυσου πλέον, περιμένει τις εισηγήσεις του τεχνικού της ομάδας για να προβεί στις ανάλογες κινήσεις, που σκοπό θα έχουν την ενίσχυση της και την διαφοροποίηση της εικόνας της στους αγωνιστικούς χώρους, προς το καλύτερο φυσικά.