Βιβλία στη Χάλκη από την Alpha Bank

Με αίσθημα προσφοράς και αλληλεγγύης, η Alpha Bank παρέδωσε 24 βιβλία για την ενίσχυση της βιβλιοθήκης του Δημοτικού Σχολείου Χάλκης.

Πρόκειται για μία πρωτοβουλία της τραπεζικής εταιρίας Alpha Bank, η οποία προγραμμάτισε και υλοποίησε αυτήν την κίνηση με θετικά αποτελέσματα.

Συγκεκριμένα χθες, στελέχη του Ομίλου, επισκέφτηκαν το νησί της Χάλκης προκειμένου να παραδώσουν τα βιβλία στα παιδιά του Δημοτικού σχολείου.

Ειδικότερα, είναι 24 στο σύνολο βιβλία, παιδικής λογοτεχνίας , τα οποία παρέδωσε ο κ. Μιχάλης Μαχλής, Διευθυντής του καταστήματος στην Ρόδο, με παρόντες τους δασκάλους και τον Δήμαρχο Χάλκης κ. Μιχάλη Πατρό.

Τα βιβλία θα τοποθετηθούν στην βιβλιοθήκη του Δημοτικού σχολείου, ώστε να μπορούν όλα τα παιδιά να τα δανείζονται για να τα διαβάσουν.

Είναι η δεύτερη φορά, που ο τραπεζικός όμιλος Alpha Bank προσφέρει στο Δήμο της Χάλκης. Η πρώτη της, επίσης σημαντική κίνηση αφορούσε την δωρεά ιατρικών μηχανημάτων, τα οποία δόθηκαν στο ιατρείο του νησιού.

Ο Δήμαρχος της Χάλκης κ. Μιχάλης Πατρός μιλώντας στην «Ροδιακή» είπε: « Χθες έγινε μία πολύ όμορφη κίνηση από την Alpha Bank, όπου παρέδωσαν υπέροχα βιβλία στο σχολείο της Χάλκης. Πρόκειται για χειρονομίες που γεμίζουν τις μπαταρίες μας. Είναι κάποιοι άνθρωποι που μας σκέφτονται και η alpha bank έκανε πολύ σύντομα αυτή την δεύτερη χειρονομία με το θετικό πρόσωπο πάντα.

Επίσης πήραμε την διαβεβαίωση ότι τέτοιου είδους δράσεις από της μεριά της τραπεζικής εταιρίας θα συνεχιστούν.

Εμείς αποδεχθήκαμε την πρόταση και την δωρεά που έκαναν και τους ευχαριστούμε πάρα πολύ για αυτό. Το ευχαριστώ είναι πολύ λίγο για αυτήν την σπουδαία κίνηση, διότι τα βιβλία έχουν ανεκτίμητη αξία  και βέβαια η alpha bank έδειξε με τον τρόπο της ότι δεν μας ξεχνά.»