Βαριά ήττα για τον Κολοσσό H Hotels στο ΣΕΦ

Βαριά ήττα για τον Κολοσσό H Hotels στο ΣΕΦ

Βαριά ήττα για τον Κολοσσό H Hotels στο ΣΕΦ

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 327 ΦΟΡΕΣ

Ένα πολύ δύσκολο απόγευμα πέρασε ο Κολοσσός H Hotels στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας με αντίπαλο τον πρωταθλητή Ελλάδας, Ολυμπιακό.

Ηττήθηκε με το βαρύ 99-48 στο πλαίσιο της προημιτελικής φάσης του Κυπέλλου μπάσκετ ανδρών, προβληματίζοντας με την εμφάνισή του, τρεις μέρες πριν την έναρξη του πρωταθλήματος.

Το παιχνίδι «χάθηκε» από το πρώτο δεκάλεπτο όταν το 10-6 έγινε 23-6, με τους Ροδίτες να κάνουν πάρα πολλά λάθη και να δείχνουν εκτός τόπου και χρόνου.

Ο Ολυμπιακός έπαιξε …σαν Ολυμπιακός κι έκανε ό,τι ήθελε στο παρκέ. Δε βρήκε εμπόδιο απέναντι σε καμία αμυντική τακτική του Κολοσσού H Hotels, είχε σημαντική πολυφωνία στην επίθεση ενώ εκμεταλλεύτηκε όλα τα λάθη των φιλοξενούμενων.

Για τους «θαλασσί», το σημερινό (5/10) παιχνίδι ήταν ένα γερό «χαστούκι» πριν το εντός έδρας ματς με το Ρέθυμνο το Σάββατο. Η (ξαφνική) απουσία του Χρήστου Σαλούστρου δε δικαιολογεί τη συνολική εμφάνιση της ομάδας, με τους περισσότερους παίκτες, και δη τους Αμερικανούς, να μένουν μακριά από τον καλό τους εαυτό.

Ο Λυκογιάννης, πάντως, έδωσε χρόνο και χώρο στους μικρούς ενώ κέρδος αποτέλεσε η προσπάθεια που έκανε στο παρκέ του ΣΕΦ ο Αλέξανδρος Αγγελάκος.

Δεκάλεπτα: 25-10, 53-24, 79-38, 99-48

Διαιτητές: Σώμος, Τζαφλέρης, Πιτσίλκας Β.

Ολυμπιακός (Σφαιρόπουλος): Γκριν 16(2), Μπιρτς 10, Τολιόπουλος 5(1), Παπαπέτρου 5(1), Σπανούλης 8(2), Αγραβάνης 5(1), Μιλουτίνοφ 2, Πρίντεζης 12, Παπανικολάου 9(1), Μάντζαρης 14(2), Χάκετ 6, Λοτζέσκι 7(2).
Κολοσσός H Hotels (Λυκογιάννης): Παπαδόπουλος, Λιάπης 2, Ρέντικ 4, Τσούκου 14(2), Γεωργαλλής, Αγγελάκος 4(1), Άχονεν 5(1), Μπέρι 9(1), Βασιλόπουλος, Παπαδάκης 1, Γουάτσον 6, Χολ 3.

Διαβάστε ακόμη

«Θέλουμε έναν ανταγωνιστικό Ταξιάρχη»

Φοίβος: Θέλουν να κάνουν «διπλό» στη Χίο

Σκοπός η ισοφάριση, δεδομένη η κοινωνική ευαισθησία του Κολοσσού H Hotels Collection!

Μεγάλη πρόκριση στον τελικό για τη Μικτή Κ16 της ΕΠΣΔ

Τη Δευτέρα αναχωρεί ο Φοίβος

Ρήξη πρόσθιου χιαστού ο Νίκος Καμαριανός!

Συνέχεια στις διοργανώσεις του Ομίλου Αγωνιστικού Μπριτζ Ρόδου

Τα αποτελέσματα του διασυλλογικού πρωταθλήματος στίβου Κ18