Αλλαγή «στρατοπέδου» στην ΕΠΣ Δωδεκανήσου – Στηρίζει Γραμμένο στις εκλογές της ΕΠΟ

Την απόφαση να υποστηρίξει τον πρόεδρο της ΕΠΣ Μακεδονίας κ. Βαγγέλη Γραμμένο για πρόεδρο της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας στις προσεχείς εκλογές και όχι τον «εκλεκτό» της παρούσας διοίκησης Δημήτρη Ελευθεριάδη, πήρε χθες η ΕΠΣ Δωδεκανήσου.

Στην σχετική ψηφοφορία του Δ.Σ. η απόφαση πάρθηκε με ψήφους 9 υπέρ, ένα «παρών» από τον Βάγιο Γαμβρούδη και με μοναδικό απόντα τον κ. Σημαντηράκη από την Κω.

Στην ανακοίνωση που εξέδωσε η ΕΠΣΔ αναφέρει:

«Σε συνεδρίαση συνήλθε η Εκτελεστική Επιτροπή (Ε.Ε.) της  Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Δωδεκανήσου το βράδυ της Πέμπτης 6 Οκτωβρίου 2016. Εν αρχής, υποδέχθηκε τον πρόεδρο της Ε.Π.Σ. Πιερίας και υποψήφιο για την Προεδρία της Ε.Π.Ο.  Δημήτρη Ελευθεριάδη, ο οποίος και ενημέρωσε για τις θέσεις και τις απόψεις του αναφορικά με τη λειτουργιά της Ομοσπονδίας κατ’ επέκταση των κατά τόπους Ενώσεων.

Κατόπιν, το σώμα μας προχώρησε στην συζήτηση των θεμάτων της ημερησίας διάταξης, και στο πλαίσιο των γενικών θεμάτων, έθεσε σε ψηφοφορία την στάση που θα ακολουθήσει ενόψει των εκλογών στις 26 Οκτωβρίου.

Η απόφαση που ελήφθη ΟΜΟΦΩΝΑ από τα μέλη της Ε.Ε. είναι στις επικείμενες εκλογές να στηρίξει τον έτερο υποψήφιο και πρόεδρο της Ε.Π.Σ. Μακεδονίας, Βαγγέλη Γραμμένο».