Αρωματικά φυτά και βότανα από τα Δωδεκάνησα

Αρωματικά φυτά και βότανα από τα Δωδεκάνησα

Αρωματικά φυτά και βότανα από τα Δωδεκάνησα

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 583 ΦΟΡΕΣ

Το Περιφερειακό Φυτώριο Νοτίου Αιγαίου και το Κ.Π.Ε Πεταλούδων Ρόδου, εγκαινιάζοντας τη συνεργασία τους, ξεκίνησαν χτες την εκπαιδευτική περιβαλλοντική δράση ¨Αρωματικά φυτά και βότανα στα Δωδ/σα¨ με την συμμετοχή του 3ου Δημοτικού Σχολείου πόλεως Ρόδου.

Όπως ανακοίνωσε ο πρόεδρος του φυτωρίου Μιχάλης Μπαριανάκης, πραγματοποιήθηκε ξενάγηση των μαθητών και των συνοδών εκπαιδευτικών στον χώρο του θερμοκηπίου του Φυτωρίου, έγινε παρουσίαση- ομιλία- συζήτηση για τα αρωματικά φυτά και βότανα από τους γεωπόνους του φυτωρίου κ. Ρένεση και κ. Σαλμά και τέλος ακολούθησε περίπατος στο “Μονοπάτι της Βιοποικιλότητας” όπου τα παιδιά είχαν τη δυνατότητα να παρατηρήσουν και να αναγνωρίσουν πολλά από τα αρωματικά και θεραπευτικά φυτά που διδάχθηκαν στο θερμοκήπιο.

Η δράση αυτή θα πραγματοποιείται για όλη την σχολική χρονιά την ίδια μέρα και ώρα και οι διευθυντές των σχολείων πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης θα έχουν τη δυνατότητα να δηλώσουν συμμετοχή σε συνεννόηση με τον υπεύθυνο του Κ.Π.Ε Πεταλούδων κ. Συργιάννη.

Διαβάστε ακόμη

Συνέχιση των κινητοποιήσεων των εργαστηριακών ιατρών του Ι.Σ.Ρ.

Μείωση των ασφαλιστικών εισφορών κατά 50% για την off season περίοδο θα αιτηθούν οι ξενοδόχοι με στόχο την επιμήκυνση της σεζόν

Νομαρχιακό Τμήμα ΑΔΕΔΥ Δωδεκανήσου: 24ωρη Πανυπαλληλική Απεργία, Τρίτη 21 Μαΐου 2024

Επίτιμος διδάκτορας ο Μητροπολίτης Ρόδου

Ενθαρρυντικά ξεκινάει η σεζόν για τη ΔΕΡΜΑΕ

Συνέδριο για τον ρόλο της δημοσιογραφίας στην τοπική ανάπτυξη διεξάγεται στη Ρόδο

Ιακ. Γρύλλης: «Επιχειρείται η ηθική και οικονομική εξόντωσή μου»

54 προσλήψεις από τον δήμο Ρόδου για την προστασία των δασών