Φοίβος: Τέθηκε στη διάθεση του Πολιά, ο Καραγεωργίου

Την Κυριακή στις 13.30 η 4η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Α΄ κατηγορίας Blue Star ferries φέρνει στο γήπεδο της Κρεμαστής αντιμέτωπη του Φοίβου, τη νεοφώτιστη Δόξα Καρδάμαινας σε ένα ματς που για πολλούς είναι θεωρητικά εύκολο για τους γηπεδούχους.

Ωστόσο ο Μιχάλης Πολιάς και οι συνεργάτες του, έχουν ήδη  επιστήσει την προσοχή των παικτών για τον αγώνα αυτό, απέναντι σε μια νεοφώτιστη ομάδα που θα πάει την Κυριακή στην Κρεμαστή για να παίξει ελεύθερα  και αμυντικά.

Η τεχνική ηγεσία έδωσε χθες ρεπό στους ποδοσφαιριστές που θα γυμναστούν κανονικά από σήμερα  μέχρι και το Σάββατο.

Σε ότι αφορά τα αγωνιστικά:
Επέστρεψε στις προπονήσεις ο Κυριάκος Καραγεωργίου και τέθηκε στη διάθεση του Μιχάλη Πολιά για το Κυριακάτικο ματς

Παράλληλα μπορεί να αγωνισθεί και ο Αντώνης Θεοδοσίου, ο οποίος είχε μέχρι την Τρίτη κάποιες ενοχλήσεις

Σε αντίθεση με τους δυο προαναφερόμενους, αισθάνεται ακόμα ενοχλήσεις στο τραύμα του ο Ταφάνι και η συμμετοχή του στο ματς  με την Δόξα είναι αμφίβολη. Βέβαια όλα θα φανούν από τη συμμετοχή του παίκτη στις δυο τελευταίες προπονήσεις. Αν τελικά δεν συμπεριληφθεί στην δεκαοκτάδα για τους λόγους αυτούς, ο κόουτς θα αναγκασθεί να κάνει αλλαγές στην ενδεκάδα.

Επειδή το παιχνίδι θα ξεκινήσει στις 13.30 το μεσημέρι της Κυριακής, η Διοίκηση η τεχνική ηγεσία αλλά και οι παίκτες, μετά και την μέχρι στιγμής πετυχημένη πορεία που έχουν στο πρωτάθλημα, καλούν τον κόσμο τους να τους ενισχύσει σε αυτή την προσπάθεια κι εκείνοι θα κάνουν το παν για να τους ανταμείψουν.