«Γυαλιά – καρφιά» τα έκαναν τρία άτομα στα κρατητήρια του ΑΤ Ρόδου!

«Γυαλιά – καρφιά» τα έκαναν τρεις κρατούμενοι στα κρατητήρια του Αστυνομικού Τμήματος Ρόδου, προκειμένου να … πείσουν τους αστυνομικούς να τους χορηγήσουν μεγαλύτερη ποσότητα χαπιών από αυτές που δικαιούνταν!

Το περιστατικό σημειώθηκε χθες ένα τέταρτο πριν από τα μεσάνυκτα με «πρωταγωνιστές» έναν 29χρονο, ένα 19χρονο και ένα 27χρονο, οι οποίοι κρίθηκαν ένοχοι από το αυτόφωρο δικαστήριο όπου και καταδικάστηκαν σε φυλάκιση 3 ετών και δύο μηνών ο καθένας!

Σύμφωνα με όσα έγιναν γνωστά, οι τρεις άνδρες οι οποίοι είναι γνωστοί στις διωκτικές αρχές της περιοχής μας για υποθέσεις κλοπών αλλά και παράβασης του νόμου περί ναρκωτικών, κρατούνταν για να εμφανιστούν ενώπιον των αρμόδιων δικαστηρίων που συνεδριάζουν τις ημέρες αυτές στη Ρόδο ως κατηγορούμενοι.

Χθες βράδυ λίγο πριν τα μεσάνυκτα, ο 27χρονος μαζί με τον 19χρονο και τον 27χρονο, ζήτησαν από τους αστυνομικούς που τους φρουρούσαν στα κρατητήρια του Αστυνομικού Τμήματος της Ρόδου, να τους χορηγήσουν ψυχοτρόπες ουσίες σε μεγαλύτερη ποσότητα από αυτή της συνταγογραφημένης δοσολογίας. Όταν οι αστυνομικοί αρνήθηκαν, προκειμένου να τους «πείσουν» οι τρεις κρατούμενοι άρχισαν να σπάνε ότι έβρισκαν μπροστά τους, προκαλώντας φθορές στις κάμερες, στο νιπτήρα και σε άλλα αντικείμενα που βρίσκονταν στο χώρο.

Οι κρατούμενοι συνελήφθησαν ασκήθηκαν σε βάρος τους ποινικές διώξεις σε βαθμό πλημμελήματος και σήμερα κάθισαν στο εδώλιο του Μονομελούς Αυτόφωρου Πλημμελειοδικείου Ρόδου όπου κρίθηκαν ένοχοι και καταδικάστηκαν σε ποινή φυλάκισης 3 ετών και δύο μηνών ο καθένας.