Πακιστανοί βρήκαν το κινητό της στο λιμάνι της Ρόδου και το παρέδωσαν

Πρόσφυγες στη χώρα μας, που φιλοξενούνται προσωρινά στο χώρο υποδοχής μεταναστών κοντά στο λιμάνι της Ακαντιάς, βρήκαν και παρέδωσαν στους αρμόδιους ένα κινητό τηλέφωνο τελευταίας τεχνολογίας.

Ήταν της συμπατριώτισσάς μας Μαρίας Τυραδέλλη, η οποία με ανάρτησή της στην προσωπική  της σελίδα στο Facebook υπογράμμισε κάτι που αξίζει να διαβάσουμε:

«Σήμερα (σ.σ. προχθές) το απόγευμα, έξω από την Ακαντιά, μου έπεσε στο δρόμο το καινούργιο μου κινητό... το αντιλήφθηκα όταν το αναζήτησα για να πάρω τηλέφωνο την φίλη μου, για να περάσω να την πάρω όπως είχαμε συνεννοηθεί, επιστρέφοντας από Σύμη... δεν το βρήκα πουθενά και πήγα στο σπίτι της... την ώρα που μπαίναμε στο αυτοκίνητο, χτύπησε το κινητό της!

Ήταν ο υπεύθυνος από το κέντρο μεταναστών στα παλιά σφαγεία της Ακαντιάς... Τέσσερις νεαροί πακιστανοί βρήκαν το κινητό μου, στο πεζοδρόμιο και του το παρέδωσαν! Η κλήση στη φίλη μου ήταν η τελευταία που είχα κάνει κι έτσι με βρήκαν... Τους ευχαρίστησα με ευγνωμοσύνη, δεν ήθελαν καν να δεχτούν τα λίγα χρήματα που τους έδωσα! Τους ευχαριστώ δημόσια».