Εκτός ο Λάκης, επιστρέφει ο Γαϊτάνος για τον Κλεόβουλο

Ελαφρύτερος απ’ ότι οι άνθρωποι του Κλεόβουλου είχαν φοβηθεί αρχικά, αλλά όχι στο βαθμό που θα του επέτρεπε να επανέλθει στις προπονήσεις και να βοηθήσει την ομάδα του στο σαββατιάτικο εντός έδρας παιχνίδι με τον Αστέρα Μασσάρων, αποδείχθηκε ο τραυματισμός του Λάκη Κακλαμάνου.

Ο έμπειρος αμυντικός χτύπησε στο πέλμα στα πρώτα λεπτά του νικηφόρου αγώνα της Ψίνθου με τη Δόξα και έκανε ακτινογραφία, η οποία ευτυχώς για τον ίδιο, δεν έδειξε κάτι το σοβαρό. Η φλεγμονή που εντοπίστηκε θα αντιμετωπιστεί με ξεκούραση και θεραπείες και ο Λάκης Κακλαμάνος θα είναι σε θέση να επιστρέψει στους κανονικούς ρυθμούς προπόνησης στις αρχές της επόμενης εβδομάδας, πιθανώς μαζί με τον Γιώργο Αναστασιάδη, ο οποίος είχε τραυματιστεί στον αγώνα της πρεμιέρας με τον Ηρακλή Μαριτσών και είναι έτοιμος να αρχίσει να δουλεύει ατομικά.

Στον αγώνα με τον Αστέρα Μασσάρων ο Δημήτρης Δογιάμας θα έχει τη δυνατότητα να χρησιμοποιήσει, μετά από δύο αγωνιστικές, τον Στέργο Γαϊτάνο, που εξέτισε την ποινή του, όχι όμως και τους Διάκουλα, Νικηταρά και Κολιάδη. Οι τρεις ποδοσφαιριστές εργάζονται σε τουριστικές επιχειρήσεις και θα ενσωματωθούν στις δραστηριότητες της ομάδας στο τέλος του μήνα.