Τις... σφήκες με τα μάτια του είδε κάτοικος της Κρεμαστής - Κόντεψε να πεθάνει από τα δεκάδες τσιμπήματα

Τον... Χάρο με τα μάτια του είδε ένας κάτοικος Κρεμαστής, όταν την ώρα που ανέβηκε στην ταράτσα του σπιτιού του, δέχθηκε επίθεση στο πρόσωπο και στο σώμα από δεκάδες κόκκινες σφήκες.

 

Πρόκειται για τον κ. Κώστα Κεφαλάκη, για πολλά χρόνια πρόεδρος στον Φιλανθρωπικό Σύλλογο Κρεμαστής «Παναγία η Ελεημονήτρια», όπως αποκάλυψε με σχετικό ρεπορτάζ του απόψε ο Θανάσης Απόκοτος και τα topika-nea.gr.

Μέχρι να μπορέσει ο κ. Κεφαλάκης, να καταλάβει τι ακριβώς συμβαίνει, τα τσιμπήματα έπεφταν βροχηδόν και κυρίως στο πρόσωπό του. Μάλιστα, όπως είπε και ο ίδιος, ήταν τόσα πολλά που ένοιωσε να χάνει τις αισθήσεις του. Ευτυχώς, πάντως, πρόλαβε και κατέβηκε από την ταράτσα, ζητώντας από τη γυναίκα του να καλέσει αμέσως ασθενοφόρο να έρθει να τον πάρει στο Νοσοκομείο γιατί δεν ένοιωθε καλά.

Για το ακριβώς συνέβη χθες, τα αναφέρει ο ίδιοςσ΄ επιστολή - ευχαριστήριο που ακολουθεί, όπου ευγνωμονεί τους γιατρούς του Νοσοκομείου, αλλά και τους διασώστες του ΕΚΑΒ κυρίως για την άμεση περίθαλψη που του παρείχαν μ΄ αποτέλεσμα να του σώσουν, κυριολεκτικά, τη ζωή.

Πάντως, η είδηση του περιστατικού έγινε γρήγορα γνωστή στους κατοίκους της Κρεμαστής, οι οποίοι προσπαθούσαν να μάθουν τι συνέβη και κυρίως αν είναι καλά στην υγεία του ο τόσο αγαπητός συγχωριανός τους, ο οποίος είναι βέβαιο πως θα κάνει πολλά χρόνια για να ξεχάσει αυτή την δυσάρεστη όσο και επώδυνη εμπειρία που πέρασε. 

Τι αναφέρει ο ίδιος στην επιστολή του

Με την παρούσα μου επιστολή, θέλω να εκφράσω και δημόσια τις ευχαριστίες μου στο προσωπικό του Γεν. Νοσοκομείου Ρόδου (Ανδρέας Παπανδρέου), για την αντιμετώπιση της πολύ σύντομης και άκρως σοβαρής και κρίσιμης κατάστασης της υγείας μου.

Στις 16/10/2016 ημέρα Κυριακή και ώρα 8.30 π.μ. μεταφέρθηκα εσπευσμένα με το ΕΚΑΒ σε κωματώδη κατάσταση, που προήλθε από πολλαπλά τσιμπήματα, (επίθεση από κόκκινες σφήκες), στο πρόσωπο και σε όλο το σώμα.

Χάρη στην πολύ γρήγορη ανταπόκριση του ΕΚΑΒ με πλήρως εφοδιασμένο για την περίπτωση φαρμακευτικού υλικού, με διασώστες και με συνοδεία γιατρού, οι οποίοι μέσα στο ασθενοφόρο έδωσαν μάχη για να με κρατήσουν στη ζωή έως ότου φτάσουμε στο νοσοκομείο.

Στα επείγοντα εδόθη η δεύτερη μάχη και συγκεκριμένα στον θάλαμο ανάνηψης και με την βοήθεια των γιατρών,του θεού και των αγίων, βγήκα ζωντανός.

Γι αυτό θέλω να αναφερθώ στο προσωπικό του νοσοκομείου που είναι τόσο ευαισθητοποιημένο και χωρίς να δυσανασχετούν για το ελλιπές επιστημονικό και νοσηλευτικό προσωπικό, τρέχουν και συνδράμουν τους ασθενείς με ευγένεια επαγγελματισμό και καλοσύνη.

Θέλω να ευχαριστήσω τον υπεύθυνο γιατρό και την προϊσταμένη του τμήματος επειγόντων περιστατικών(που δεν γνωρίζω τα ονόματά τους), το ΕΚΑΒ για την έγκαιρη άφιξη με τους διασώστες και τον γιατρό Καραταπάνη Σάββα, οι οποίοι μέσα στο ασθενοφόρο έδωσαν μάχη για να κρατηθώ στη ζωή.
Θέλω επίσης να ευχαριστήσω το προσωπικό της Β παθολογικής, την προϊσταμένη, και ιδιαίτερα την γιατρό Διακονικόλα Δέσποινα και τον διευθυντή της κλινικής Κομνιάδη Κωνσταντίνο. Τους ευχαριστώ θερμά.
Με άπειρες ευχαριστίες
Κεφαλάκης Κωνσταντίνος

Διαβάστε περισσότερα στο: http://topika-nea.gr/index.php/epikairotita/14605-ena-apistefto-peristatiko-ton-xaro-me-ta-matia-tou-eide-enas-kremastenos-otan-dexthike-epithesi-apo-sfikes-maxi-edosan-oi-giatroi-gia-na-ton-kratisoun-sti-zoi-ti-anaferei-o-idios-stin-epistoli-tou