Ο στόχος των συμμετοχών για το «Ocean Lava Rhodes» επιτεύχθηκε

Απολύτως ευχαριστημένοι είναι οι διοργανωτές του «Ocean Lava Rhodes» με τις συμμετοχές για τον αγώνα τριάθλου της 30ης  Οκτωβρίου στις ολυμπιακές αποστάσεις στην πόλη μας. Το περασμένο Σάββατο έκλεισαν οι δηλώσεις, και από τα πρώτα στοιχεία έχει προκύψει ότι στο σύνολο οι αθλητές θα είναι 130, ατομικές παρουσίες και ομάδες σκυταλοδρομίας. Συνολικά στη ζώνη αλλαγής θα υπάρχουν 100 ποδήλατα, αριθμός που δεν είχε σημειωθεί ξανά σε αγώνα του Απόλλωνα Ρόδου στο νησί μας.

 Όλα κυλούν πάντως, όπως πρέπει για τον αγώνα στη Ρόδο, καθώς το Σάββατο, μια μέρα πριν τον αγώνα, θα γίνει τεχνικό συνέδριο και ώρα 18.00 στο ξενοδοχείο PLAZA ενώ στις 19.30 θ’ ακολουθήσει εκεί το pasta party για τους αθλητές και τους εθελοντές.

Την ίδια μέρα, αφού θα έχει στηθεί η ζώνη αλλαγής, πρόκειται να είναι παράλληλα ανοικτό και το κέντρο στο κτίριο της Νομαρχίας, απ’ όπου θα μπορούν να παραλαμβάνουν οι αθλητές τους αριθμούς τους και να ρυθμίζουν το όποιο θέμα αφορά τη συμμετοχή τους.

Μεγάλο ρόλο θα έχουν όμως και οι εθελοντές στον αγώνα. Μπορεί οι συμμετοχές των αθλητών να έχουν κλείσει αλλά οι εθελοντές έχουν ακόμα περιθώριο να δηλώσουν την παρουσία τους στη διοργάνωση, για να βοηθήσουν προς την επιτυχία. Το ενδιαφέρον και γι’ αυτό το πόστο είναι μεγάλο, με τους διοργανωτές να έχουν καταλήξει σε μεγάλο βαθμό για το ποιοι θα βρίσκονται πού την ώρα του αγώνα.

Ήδη από τα σχολεία και από άλλες ομάδες υπάρχουν συμμετοχές, αλλά αξίζει να δώσει ο καθένας το παρών, μιας και πρόκειται για ένα εγχείρημα που πραγματοποιείται πρώτη φορά στην Ελλάδα.

Ο καθένας μπορεί να γίνει εθελοντής με δύο τρόπους, σύμφωνα με την ενημέρωση από τους διοργανωτές:

«Ατομικά
Αν έχεις σκοπό να κατέβεις στο κέντρο της Ρόδου για να παρακολουθήσεις τον αγώνα, γιατί να μην το κάνεις ως εθελοντής; Με αυτό τον τρόπο θα ζήσεις τον αγώνα από πρώτο χέρι, και θα κάνεις και νέες γνωριμίες. Γιατί να μείνεις απλός θεατής, όταν έχεις την ευκαιρία να παίξεις ενεργό ρόλο και να προσφέρεις τις υπηρεσίες σου για μερικές ώρες.

Ως ομάδα
Μπορείτε με μια ομάδα από φίλους σου, συνεργάτες σου στη δουλειά, ή  συναθλητές σου στον αθλητικό σύλλογο που ανήκεις, να συνεισφέρετε συνολικά. Για παράδειγμα να αναλάβετε όλοι μαζί ένα τραπέζι ανεφοδιασμού.
Επικοινώνησε μαζί μας αν ενδιαφέρεσαι να συνεισφέρεις ως εθελοντής.
Περιμένουμε να ακούσουμε νέα σου σύντομα!

Αν ενδιαφέρεσαι να προσφέρεις ως εθελοντής άμεσα, μπορείς να το κάνεις συμπληρώνοντας την online φόρμα μας. Μόλις το κάνεις, θα λάβεις ένα ενημερωτικό email από το volunteers@oceanlavarhodes.com και θα λάβεις τηλεφωνική επικοινωνία τις επόμενες ημέρες για επιπλέον οδηγίες.»