Στέφανος Κυριαζής: «Απρεπής η συμπεριφορά των παρατάξεων της μειοψηφίας»

Σε σχόλιό του ο δημοτικός σύμβουλος κ. Στέφανος Κυριαζής, αναφορικά με τον νέο διαγωνισμό καθαριότητας, τονίζει τα εξής:

«Απρεπής η συμπεριφορά των παρατάξεων της μειοψηφίας στο θέμα της συζήτησης σχετικά με την απόφαση από το Δήμο στην σύναψη δημοσίας σύμβασης στην καθαριότητα, Μια καθαρά πολιτική απόφαση.

Και μόνο λόγω της εμπειρίας τους δεν τους τιμά μετά από τόσα χρόνια ενασχόλησης με τον δήμο. Κι ενώ στα πηγαδάκια όλο το καλοκαίρι μας προέτρεπαν σε αυτήν την πολιτική απόφαση όταν ήρθε στο δημοτικό συμβούλιο, ξεψάχνιζαν τις λέξεις στην εισήγηση για να δικαιολογήσουν την αντίθετη πια στάση τους. 

Σαν νέος περίμενα να ακούσω θέσεις και απόψεις από ανθρώπους που πέρασαν από σημαντικές θέσεις στην τοπική αυτοδιοίκηση.
Δυστυχώς η μικροπολιτική και τα αναχώματα που θέτουν στις τοποθετήσεις τους παραπέμπουν σε εποχές παλιότερες που μας οδήγησαν εδώ.

Τους προτείνω - μια κι αν ήταν στα έδρανα της πλειοψηφίας θα συμφωνούσαν με την συγκεκριμένη πολιτική απόφαση για παραχώρηση μέρους της καθαριότητας σε ιδιώτη - να τοποθετηθούν εκ νέου με συγκεκριμένες προτάσεις.
Είμαι σίγουρος πως όλοι μας θέλουμε ένα τόσο καθαρό νησί όσο αρμόζει στο επίπεδο του τόπου μας» .