Έντονη αντίδραση από τον πρόεδρο των Φανών για την απάντηση του Σ. Αϊβάζη

Νέα απάντηση στον πρόεδρο του Πολιτιστικού Οργανισμού Δήμου Ρόδου κ. Σ. ΑΪβάζη, απέστειλε ο πρόεδρος της Δημοτικής Κοινότητας Φανών κος Βασίλης Νικολίτσης με αφορμή την διαμάχη που σημειώθηκε τις τελευταίες μέρες.

Στην απάντηση αναφέρει:
«Τις εξετάσεις μου για το έργο που παράγω ως πρόεδρος των Φανών τις δίνω κάθε μέρα στους συμπολίτες μου, οι οποίοι με έχουν τιμήσει με την ψήφο τους για τρεις συνεχόμενες θητείες και είμαι σε αυτή τη θέση για να βοηθάω στην επίλυση των προβλημάτων του χωριού μου. Δεν έχω ανάγκη από προβολή και δημοσιότητα, γιατί δεν με ενδιαφέρει.

Οι συμπολίτες μου ξέρουν ποιος είμαι και το δείχνουν με την ψήφο εμπιστοσύνης που μου δίνουν. Οι ανάγκες του τόπου μου είναι πάνω από τις δικές μου ανάγκες και σε αυτές δίνω πάντα προτεραιότητα. Εγώ είμαι εκλεγμένος και μιλώ εξ ονόματος των κατοίκων του χωριού μου, σε αντίθεση με τον κ. Αϊβάζη που είναι διορισμένος σε αυτή την θέση.

Αν θεωρεί ότι με δυο κουβάδες χρώμα και ένα ζευγάρι δίχτυα πριν από έναν χρόνο, έπραξε το καθήκον του απέναντι στον Ακουσίλαο, τότε δεν έχουμε να πούμε τίποτα περισσότερο για τον τρόπο που ασκεί τα καθήκοντα ως πρόεδρος του ΔΟΠΑΡ. Τους χαρακτηρισμούς περί γραφικότητας του τους επιστρέφω. Ο τόπος είναι μικρός και γνωριζόμαστε όλοι μεταξύ μας.

Ο πρόεδρος Δ.Κ. Φανών
Βασίλης Νικολίτσης».